Nya spännande eventpaket!

Ekensdal-Memento-Event

Nu är sommarfesterna i full gång och det är dags att börja blicka framåt! En kick off efter semestern är perfekt om man har några nyanställda och vill lära känna varandra bättre, men även om man bara vill ha en positiv start på hösten och umgås i en helt ny miljö.

Vi har en hel del nya eventpaket uppe på hemsidan som vi rekommenderar er att prova på!

Kulinarisk 5-kamp med middag är en helt ny upplevelse där pilkastning och luftgevär är utbytt mot grenar som kräver att du tar hjälp av alla dina sinnen. Exempel på grenar kan vara att ni får smaka på en soppa för att sedan nämna minst 5 av ingredienserna i den. Aktiviteten kräver en hel del samarbete då ni tillsammans i laget måste komma överens om svaren. Dagen avslutas sedan med en 3-rätters middag medan ni blickar ut över det glittrande vattnet på Ekensdal. Här kan ni förvänta er mat i världsklass då den lagas av ägaren Mathias Herlev Hansson som tidigare vunnit OS guld med Svenska Kocklandslaget.

Champagneprovning och middag på en av Pontus Frithiofs restauranger, Pocket City. Detta exklusiva paket innehåller det mesta för en lyckad kväll, Champagne i mängder, en lyxig 3-rätters middag samt en egen festvåning som ni har för er själva under hela kvällen. Efter ni provat 3 olika sorters champagne få smaka på deras kalixlöjrom följt av en hängmörad oxfilé, kvällen avslutas sedan med en creme brulée och mingel. Vill ni få en matupplevelse utöver det vanliga är detta paketet för er!

Sommarfest på Gondolens terrass är perfekt för det lite mindre företaget som vill vara för sig själva under hela kvällen. Här finns det möjlighet att duka för middag både inne och ute på terrassen om ni är under 20 personer beroende på vad det är för väder, är ni fler än 20 personer dukas det för middag inomhus. Gondolen som ägs av Erik Lallerstedt är mest kända för sin vackra utsikt över Stockholm.

Gå gärna in och kika på hemsidan för fler paketerade event!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka årets kick off i Stockholm, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på