Nya sommarfestpaket inför 2016

Junibacken-terrass-Memento-Event

Eftersom sommarfesten ofta är en mycket viktig tillställning på företaget har vi valt att ta fram en del helt nya paket inför våren 2016. Här ska vi lista några av de sommarfestpaket vi tror kommer att bli årets storsäljare!

De paket vi satsat på i år är prisvärda sommarfester där man även har tillgång till en mindre aktivitet någon gång under kvällen för att det ska hända något mer utöver middagen.

Sommarfest på Junibacken kommer garanterat bli en kväll att minnas! Junibacken är utöver en upplevelseattraktion även en uppskattad festvåning och restaurang. Här inleder ni kvällen med en välkomstdrink antingen ute på den fantastiska terrassen vid vattnet alternativt vid Sagotorget där sedan Sagotåget tar med er på en resa genom Astrid Lindgrens fantastiska sagovärld. Efter avstigning vid Villa Villekulla serveras en fantastisk grillbuffé medan ni ser ut över Stockholm och Nybrovikens glittrande vatten.

Djurgårdsbrunn erbjuder en härlig sommarmiddag och boule i en avslappad oas precis intill Djurgårdskanalen. För att få in lite extra sommarkänsla avnjuter ni fördrinken medan ni spelar lite boule tillsammans. Boule är perfekt aktivitet för företaget då alla kan vara med att spela, det tar endast en minut att lära sig och brukar leda till varma diskussioner, ljuva skratt och glada tillrop. Efter en stund spelande går ni in i restaurangen där det kommer att dukas upp en grillbuffé på ert bord, skålar och fat skickas runt bordet och middagen blir därmed lite mer avslappnat än en vanlig trerättersmiddag. 

Efter en båttur genom Stockholms inlopp kan ni fira in sommaren med en härlig skärgårdsfest och ölprovning på Fjäderholmarna. När ni kliver av går ni direkt till Fjäderholmarnas bryggeri där ni får chansen att prova 3 olika ölsorter samt får en guidad visning av mikrobryggeriet. Efter ölprovningen går ni vidare till Fjäderholmarnas rökeri där det serveras en passande skärgårdsmeny innan ni tar båten tillbaka till stan.

Detta är endast ett litet urval av vad vi erbjuder, gå gärna in och kika på alla sommarfestpaket om ni vill ha mer inspiration.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka årets sommarfest i Stockholm, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på