Nya julfestpaket inför 2018!

Dinnershow på Kasai

I år har vi satsat lite extra på att sätta ihop färdiga julfestpaket för de lite större sällskapen som är ute efter att sitta avskilt och äta sitt julbord samt eventuellt avsluta kvällen med fest och dans. Nedan listar vi några av de nya julfestpaketen som kommit upp på hemsidan under hösten. 

Winter Wonderland på Kasai är ett helt nytt koncept där de serverar ett dignande asiatiskt julbord i sin japanska trädgård. Trädgården kommer under julen glasas in och pyntas som ett gnistrande winter wonderland. Den asiatiska julbuffén kommer att bjuda på genuina smaker från hela Asien och ni får smaka på rätter som dumplings, bibimbap och kockens val av sushi.

Förutom ett asistiskt julbord så kommer även Kasai bjuda på en magisk dinnershow i sin dinnercub en trappa ner från restaurangen. En sprakande julshow med oväntade happenings under hela kvällen som kombineras med en 9 rätters set menu som har influenser från det japanska köket.

Julbord på Stallmästaregården är ett helt nytt paket där ni får sitta helt avskilt och avnjuta ett av Stockholms bästa julbord! Det klassiska julbordet innehåller både traditionella delikatesser och hemlagade godsaker. Chambre separéen Carl Johan rymmer upp till 36 personer. Får ni inte plats i den finns det självklart möjlighet att sitta mixat i restaurangen.

Julbord och 3-kamp på Ballbreaker känns som ett tryggt alternativ som alltid funkar. För vad kan egentligen gå fel med 3-kamp följt av traditionellt julbord tillsammans med kollegorna? Under 3-kampen får ni prova på både racing, jumbobilbana och bowling.

Vem vill inte boka in ett julbord på Ulriksdals Wärdhus? Nu har även våra kunder möjlighet att göra det. Är ni ett sällskap mellan 25-30 personer kommer ni även kunna sitta helt avskilt i den vackra Södra verandan. Ulriksdals Wärdshus erbjuder ett flertal chambré separéer i olika storlekar, så uppfyller ni inte kraven för Södra verandan kan ni säkerligen få möjlighet att sitta i något annat rum. Oavsett när ni sitter så kommer ni få avnjuta det fantastiska traditionella julbordet signerat Tommy Myllymäki och Jonathan Kasche.

Som sagt så är detta endast ett litet urval av alla de paket och aktiviteter som vi erbjuder under julen. Gå gärna in och kika på alla våra julfestpaket och hitta inspiration till ert eget evenemang.
Är du ute efter en större festlokal till er julfest som inte finns bland förslagen nedan – kontakta oss så hjälper vi dig hitta den perfekta lokalen då vi samarbetar med i princip alla lokaler i Stockholmsområdet.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka årets julfest i Stockholm, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på