Mementos medarbetare rekommenderar..

Memento-Event

Under hösten har Mementos medarbetare fått chansen att rekommendera någon av våra aktiviteter som inte får missas enligt dem. Nedan får ni se en sammanfattad lista på alla de event som kommit på tal under intervjuerna. 

Ponnytrav är en oerhört rolig aktivitet där ni får chansen att delta i ert företags alldeles egna elitlopp! Väl ute på Ekerö börjar ni med att spela på hästarna för att spänningen ska trissat upp lite extra, därefter byter ni om till riktiga kuskdressar innan personalen ger er grundliga instruktioner i hur man styr hästen samt hur aktiviteten kommer vara upplagd. Efter en kort körlektion är det dags för tävlingen att dra igång, det börjar med försöksheat följt av Elitloppsfinal. Kvällen avslutas vanligtvis med en härlig middag med kollegorna.  
– Garanterat skrattfest, säger Madeleine.

I aktiviteten Sveriges mästerkock får du äntligen chansen att tillsammans med dina kollegor bevisa vad du går för i köket! Upplägget för kvällen är inspirerat av TV-succén ”Sveriges Mästerkock”, skillnaden är att detta är en teambuildingaktivitet som kräver kommunikation och samarbete. Varje lag får tillgång till en råvarulåda, ni får sedan spåna fritt och komma överens om en 3-rätters meny som ni vill presentera för juryn. Efter att middagen är avnjuten ger juryn sin bedömning och utser ett vinnande lag.
– Jag är en sucker för att laga mat och äta den. Det får gärna tävlas också, så den kombinationen skulle jag säga är livsfarlig, och det kan göras i vårt eventpaket, Sveriges Mästerkock. Say no more, säger Jesper.
 – Genom Sveriges mästerkock får man med både samarbetet, tävlingen och en härlig måltid i en och samma aktivitet, säger Jennie.

Fångarna på Kastellet är en aktivitet som baserad på tv4´s populära serie ”Fångarna på fortet” där lagen med hjälp av karta hittar tio olika stationer där de tillsammans ställs inför olika utmaningar. Dessa lagaktiviteter är ett perfekt sätt att både lära känna varandra och komma varandra närmare genom samarbete och kommunikation. Istället för att tävla i Frankrike så tävlar ni nu i Sveriges svar på fort Boyard, Vaxholms kastell. 
– Jag skulle personligen rekommendera Fångarna på Kastellet, säger Risto. 

Flyga vindtunnel en spännande och extremt rolig upplevelse där du kommer få uppleva känslan att hoppa ur ett flygplan. De rörelser du kan göra i vindtunneln är samma som du kan göra i fria luften. Aktiviteten leder till många skratt och blir garanterat ett samtalsämne bland kollegorna en lång tid efter, vem har inte drömt om att flyga?
– Vem vill inte testa hur det känns när man hoppar fallskärm? Säger Sandra. 

Testa gärna något av dessa events inför nästa kick off eller i samband med julbordet!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få fler tips och hjälp med att boka ert företagsevent i Stockholm, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på