Matvandring i Stockholm
Antal personer: 12-24 pers

Matvandring i Stockholm

Ny inspiration
Ni lär er garanterat något nytt om området
En kulinarisk matresa

Vad som ingår

Projektledning
Guide på plats
Något att äta/dricka på samtliga stopp
1 flaska vatten
Informationsbok om varje stopp
Aktivitet: Matvandring (Starttid 15.00)
Välj område:

Välj tillval

Räkna ut ditt pris

Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 1390 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Gör förfrågan

Fyll i alla kontaktuppgifter för att det ska bli så enkelt som möjligt för oss att ta kontakt med dig. Vi återkommer inom 1 tim.

2+2 =

Information om Matvandring i Stockholm

Följ med på en guidad kulinarisk matresa genom Stockholm! Under denna 4 timmar långa matvandring kommer ni att äta och dricka er igenom ett utvalt område i huvudstaden samtidigt som det bjuds på inspirerande guidning med historier om Stockholm.

I Stockholm finns det mängder att se och upptäcka och genom denna matvandring visar guiden vägen till stadens själ genom maten. Vid en vanlig middag med företaget blir det tyvärr ofta så att man endast pratar med de som sitter bredvid. För att undvika detta är matvandringen perfekt då man går från ställe till ställe minglar med alla. Eftersom det bjuds på en hel del smakupplevelser men också en historisk anknytning passar detta både turister och infödda matentusiaster.

Vi lovar skratt, god mat och dryck samt att ni kommer lära er något nytt om området! Matvandringen ersätter en middag då ni tillsammans sticker in huvudet på ett flertal hemliga stopp (Vanligtvis 6-7 restaurangbesök). Vi besöker tillräckligt många ställen för att du ska bli både mätt och belåten!

Observera att ni får den absolut bästa upplevelsen om ni börjar vandringen klockan 15.00 då det är mindre folk på stan. Om denna tiden inte fungerar för er går det oftast att lösa, hör då av er till oss för exakta priser.

Välj mellan två olika områden i informationsboxen:

Gamla Stan – En matvandring bland gator och gränder i det ursprungliga Stockholm. Gamla stan, som av många mestadels har förknippats med att vara ett enda stort tillhåll för turistfällor, har vuxit fram till en del av Stockholm där restauranger i världsklass numer står som spön i backen. Här kan man verkligen få sitt gastronomiska lystmäte uppfyllt – om man vet var man ska leta…

Södermalm – Upplev och smaka på maten hos flera av de bästa och mest spännande restaurangerna på Söder. Vi besöker restauranger från vitt skilda matkulturer, men med det gemensamt att de lagar fantastisk mat.

Förslag på tidsschema (Vänligen hör med oss för detaljer):

15.00 – Ni möter upp guiden vid Kornhamnstorg alternativt Skanstull
15.00-19.00 – Den 4 timmar långa matvandringen börjar

Är ni över 12 personer kan det bli så att ni är möts upp för att sedan dela upp er i två grupper. Därefter ses ni alltid på det sista stoppet för att runda av kvällen tillsammans.