Aktiv matlagning på Aveqia

Antal personer: 8-150 pers

Laga gourmetmat Umgås och skratta i en ny avslappnad miljö Handledning av kockar i världsklass

Vad som ingår

Projektledning
Eget kök och matsal
Egen stjärnkock/kockar
Fördrink och Amuse Bouche
Matlagningsaktivitet
1 glas vin under aktiviteten
4-rätters middag
Kaffe/Te och chokladtryffel
Vinpaket till middagen (4 glas vin)
Förkläde till alla deltagarna

Räkna ut ditt pris
Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 1950 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Information om Aktiv matlagning på Aveqia

Aveqia anpassar just nu sin verksamhet för den situation som vi befinner oss i och vidtar följande åtgärder:
– På Aveqia får du och din grupp alltid en privat matstudio vilket innebär en begränsad kontakt med andra personer än de gäster du väljer att ta med dig.

– Kockarna arbetar löpande med livsmedelshygien och enligt den riskvärdering som gjorts av Livsmedelsverket finns det ingenting i dagsläget som tyder på att viruset kan spridas till människor via livsmedel.
– Det genomför löpande interna riskbedömningar och ingen av deras medarbetare eller anhöriga till dem har nyligen besökt något riskområde. De uppmanar sina medarbetare att följa riktlinjerna från Folkhälsomyndigheten, vara extra noga med sin handhygien och stanna hemma om man känner sig det minsta sjuk. Detta hoppas vi såklart att du som gäst också observerar.

Aktiv matlagning på Aveqia är en perfekt aktivitet för er som vill umgås och skratta i en ny avslappnad miljö tillsammans med kollegorna. Denna kväll får ni chansen att laga gourmetmat tillsammans med olika stjärnkockar från hela världen som är lika duktiga med människor som de är mästare i köket. Aveqia är en lyxkrog samtidigt som det är ett socialt event.

När ni kommer fram till Aveqia välkomnas ni av personalen med en fördrink och en liten aptitretare som avnjuts medan kockarna presenterar sig själva och hur kvällen kommer att se ut.

Ni kommer därefter att delas i olika grupper, varje grupp ansvarar för varsin rätt. Aktiv Matlagning är inte bara en matlagningskurs utan snarare ett sätt att umgås naturligt i en avslappnad miljö med maten som gemensam nämnare. Detta är alltså en perfekt aktivitet om ni vill lära känna varandra bättre då det är stort fokus på umgänge, aktiviteten öppnar upp för samtal och mingel i gruppen. Att man får tillgång till en kamera under matlagningen är ett väldigt roligt tillägg som gör detta till en kväll som era kollegor sent kommer att glömma.

Stjärnkockarna vägleder er under hela matlagningen och förser er med ekologiska råvaror av högsta kvalitet. När alla grupper känner sig klara kommer förrättsgruppen tillsammans med kocken att lägga upp förrätten medan resten av gruppen slår sig ner till bords, därefter kommer alla grupper få presentera sin rätt allt eftersom. Ni avnjuter sedan alla rätter tillsammans med fyra kvalitetsviner – noggrant utvalda för varje rätt av vår sommelier.

Efter maten serveras det kaffe eller te i deras trevliga bar där det även finns möjlighet att beställa annan dryck om så önskas.

Vill ni ha ett exklusivare vinpaket kommer priset att öka, vänligen kontakta oss om detta låter intressant.

Förslag på tidsschema (hör med oss för detaljer):

17.30 – Fördrink och aptitretare medan kockarna presenterar hur kvällen kommer att se ut
18.00 – Aktiv matlagning
19.30-22.00 – Avsmakningsmenyn serveras och presenteras