Matlagning över öppen eld utomhus
Antal personer: 15-150 pers

Matlagning över öppen eld utomhus

Hållbart val
Avkopplande och inspirerande miljö
En kulinarisk matresa

Vad som ingår

Göra upp eld och laga mat tillsammans utomhus
All utrustning som behövs för matlagningen
Aktivitetsledare
3-rätters meny
Eldtävling
Anmälningssida
Projektledning inför ert event & samlingsfaktura

Välj tillval

Räkna ut ditt pris

Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 2430 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Gör förfrågan

Fyll i alla kontaktuppgifter för att det ska bli så enkelt som möjligt för oss att ta kontakt med dig. Vi återkommer inom 1 tim.

2+2 =

Information om Matlagning över öppen eld utomhus

Upplev lyxig matlagning över öppen eld!

Tillsammans lagar ni en trerätters meny med inslag av vilda växter. Kursen fokuserar på olika matlagningstekniker och hur man bemästrar elden som värmekälla. Som ett intro får du lära dig hur man på ett säkert och effektivt vis hanterar kniv och tändstål, och vad du bör tänka på vid matlagning över öppen eld.

Ni delas upp i olika lag där ett lag tillreder förrätten , det andra varmrätten och det tredje desserten.

Till detta kommer en eldtävling i riktigt Robinson anda. Vem bränner ner snöret först?

Plats kommer vi överens om vad som passar just er grupp bäst med tanke på avstånd eller var ni befinner er.

Oroa er inte över vädret. Vi ordnar med tak om det skulle ösregna.

Vi vet att mat smakar bäst i naturen, men vi vet att vi tillsammans kan få den att smaka ännu bättre.

Tips! Lägg till

På Memento erbjuder vi nu fotografering som en del av våra företagsaktiviteter. Fånga viktiga ögonblick under event, konferenser eller team-building. Våra professionella fotografer är redo att dokumentera era minnen, så att ni kan bevara dem för framtiden.

Detta pris gäller för sällskap mellan 15-30 personer. Vid större sällskap sätts pris utifrån storlek på gruppen.

Förslag på tidsschema för matlagning utomhus (Hör med oss för detaljer):

15.00 – Ses på för en promenad i skogen till platsen
15.30 – Genomgång av eldteknik från grunden
16.30 – Middag börjar tillredas
17.30 – Ni njuter av maten
19.00- Avslut