Laga mat med kock

Antal personer: 6-10 pers

Dryck inkluderas under hela kvällen Sprillans ny matstudio Helt egen kock under kvällen

Vad som ingår

Projektledning
Erfarna kockar som instruktörer
Matlagningsaktivitet
1 glas mousserande samt snacks
3-rätters middag
1 glas vin/öl/alkoholfritt till matlagningen
3 glas vin/öl/alkoholfritt till middagen
Kaffe/te och en pralin
Inbundet receptkompendium

Räkna ut ditt pris
Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 1790 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Information om Laga mat med kock

Restaurang Gute anpassar just nu sin verksamhet för den situation som vi befinner oss i och följer löpande Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer.  De har även öppnat upp sina chambre Séparées (privata rum) även för mindre sällskap.

Vill du testa dina färdigheter i köket och lära dig tips och trix från en proffskock samtidigt som du umgås med dina kollegor? Då är denna matlagningskurs endast ett stenkast från Stureplan någonting för er.

Under denna kväll får ni alltså laga mat tillsammans med någon av de erfarna kockarna på Restaurang Gute! Kursen inleds med att ni bjuds på välkomstdrink och snacks samtidigt som kocken går igenom sin syn på matlagning och berättar mer om upplägget för kvällen.

Ni kommer därefter delas upp i grupper som tilldelas olika moment, rätter eller delar av middagen. David går tillsammans med grupperna igenom de vanligaste teknikerna vid matlagning och ni får ta del av tips och tricks som proffskockar använder sig av. Moment som ni kommer få gå igenom under kvällen är exempelvis knivteknik, styckning, marinader, syrning, rökning, reduktioner och emulsionssåser!

Under tiden lagar grupperna mat tillsammans och smuttar på ett glas vin/öl/alkoholfritt. När förberedelserna skruvas tempot skruvas upp lite och ni får känna på hur det är att jobba i ett ”riktigt” kök. Efter presentation och servering får ni självklart äntligen njuta av den lagade 3-rätters middagen som ni själva åstadkommit.

Fina priser i form av pokaler delas ut till det vinnande laget och för bästa individuella prestation!

Förslag på tidsschema (Vänligen hör med oss för detaljer):

18.00 – Kocken går igenom kvällen samt fördrink
18.30 – Matlagningsaktivitet samt ett glas vin/öl/alkoholfritt
20.30 – Ni intar er 3-rätters middag, 3 glas vin/öl/alkoholfritt samt prisutdelning