Ice menu och icebar

Antal personer: 4-40 pers

Världens första permanenta isbar Unik middag på is

Vad som ingår

Projektledning
Egen serveringspersonal
Inträde ICEBAR
Utvald drink i ICEBAR
ICE MENU - 5 rätter
Dryckespaket - Sofies val av dryck till varje rätt

Räkna ut ditt pris
Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 1575 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Information om Ice menu och icebar

Hotel C Stockholm anpassar just nu sin verksamhet för den situation som vi befinner oss i och vidtar följande åtgärder för att minimera infektionsrisken:
– All personal har fått instruktioner i hur de bäst ska hantera den aktuella situationen och undvika smitta, allt enligt hälsomyndighetens rekommendationer.
– All personal uppmanas att tvätta händer och använda handsprit så ofta som möjligt, samt stanna hemma vid symptom på sjukdom.
– Inga måltider serveras just nu som buffé och det gäller både frukostservering, luncher samt middagar.
– Varannan stol i deras matsalar har plockats bort, för att se till att minst 1 meters fritt utrymme mellan gäster upprätthålls.
– ICEBAR Stockholm har reducerat max antal gäster på samma gång till 30 istället för 60, för att möjliggöra 1 meter fritt utrymme mellan gäster
– Kökspersonal följer strikta rutiner för hygien, precis som vanligt.
– Städteamet är välinformerade och fokuserar just nu extra mycket på att rengöra ytor och saker som vidrörs ofta, exempelvis dörrhandtag och hissknappar.
– Ökad användning av antibakteriell spray och handdesinfektionsmedel.
– De följer noggrant utvecklingen av hälsomyndighetens rekommendationer och uppdaterar rutinerna utifrån dessa.

Välkomna till en helkväll på Hotel C i Stockholm!

Kvällen börjar i världens första permanenta bar gjord av is som håller minus 7 grader celsius året om. Klä på dig en varm cape och handskar innan du kliver in i den skulpterade gnistrande interiören. Drinken serveras sedan från isbaren i ett glas gjort av is.

Den klara luften, drinken som serveras, konstnärskapet, kylan och kontrasten med den varma atmosfären skapar en unik upplevelse och ett minne för livet.

Efter fördrinken är det dags att gå vidare till restaurangen där en middag på is väntar er. En flykt undan minusgraderna, men fortfarande med isen och omgivningarna i fokus. Renfällar och vintriga blommor på borden i kombination med hur maten serveras skapar en stämningsfull känsla. Är ni ett sällskap under 18 personer finns det även möjlighet att sitta avskilt i restaurangen. 

Deras kökschef Peter beskriver ICE MENY såhär: ”I wanted to create a menu that represented the northern ingredients with the cuisine of Stockholm. Fresh, simple but strong in flavor.”

Välkomna till en middag på IS!

Förslag på tidsschema för ICE MENU och ICEBAR (Vänligen hör med oss för detaljer):

17.00 – Fördrink i ICEBAR
18.00 – SET ICE MENU serveras i restaurangen