Bartender för en kväll

Antal personer: 18-32 pers

Handledning av personal som brinner för ämnet Ny inspiration

Vad som ingår

Projektledning
Erfaren bartender under hela aktiviteten
Ingredienser till 96 drinkar (Ej alkohol)
96 st glas och sugrör
10 kg is (Räcker till 96 drinkar)
4 shakers
Receptmenyer
Bardisk - 2 st
Leverans och upphämtning

Välj tillval

Räkna ut ditt pris
Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 0 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Information om Bartender för en kväll

Vill ni lära er skaka grymma drinkar på ett enkelt och smidigt sätt och samtidigt ha en riktigt rolig kväll?

Att göra drinkar ska inte bli ett heltidsprojekt. Man ska inte behöva pressa sin egna lime- och citronjuice en hel eftermiddag för att avnjuta några drinkar på en AW. Att blanda drinkar på kontoret kan låta jobbigt med all förberedelse, planering, inköp, utförande och man väljer därför ofta en flasköl, precis som varje fredag. Men med hjälp av erfarna bartenders som kommer med verktyg, recept och alla råvaror så kan vem som helst enkelt servera cocktails av högsta kvalité!

Denna aktivitet funkar både som en exklusiv AW på kontoret och som en aktivitet innan ni går vidare till valfri restaurang för att äta middag tillsammans. Oavsett så  blir det garanterat en riktig snackis!

Skaka gärna drinkarna i mindre grupper eller så skapar vi någon typ av tävling så får ni även med teambuilding på ett roligt sätt! Allt är egentligen möjligt och endast fantasin sätter gränserna… Vi kommer ta fram ett upplägg tillsammans med er som känns rätt för just ert företag.

I priset ingår som ni ser bartender under 3 timmar, 2 bardiskar, is, glas, sugrör, shakers, och alla ingredienser som behövs förutom alkohol. Det är mest prisvärt för er om ni inhandlar det själva men självklart kan även vi hjälpa till med detta på förfrågan.

Ovan är ett förslag på hur man kan lägga upp denna typ av aktivitet. Är ni fler än 32 personer i sällskapet kommer vi behöva justera antalet drinkar och troligtvis lägga till en extra bartender. Som sagt är det oerhört flexibelt och denna aktivitet går att utföra för alla typer av grupper och evenemang.

Det finns även möjlighet att göra detta evenemang ännu mer personligt med skräddarsydda menyer, shakers eller förkläden. Om detta låter intressant får ni gärna klicka i det i tillvalsrutan.

Förslag på tidsschema för Bartender för en kväll (Vänligen hör med oss för detaljer): 

14.00-16.00 – Bartendern är på plats för förberedelser
16.00-19.00 – Aktivitet: Drinkskola på kontoret