VREX och italiensk middag

Antal personer: 10-50 pers

Använd er samarbetsförmåga under tidspress Lyckas tillsammans En spännande och extremt rolig upplevelse

Vad som ingår

Projektledning
Aktivitetsvärd på plats
Aktivitet: VR
All utrustning som behövs
3 rätters middag på Trattorian
1 glas vin/öl till maten

Välj tillval

Räkna ut ditt pris
Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 1360 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Information om VREX och italiensk middag

Prova VR på riktigt – med känslan av att du faktiskt befinner dig i en helt annan värld!

Välkommen till VREX! Så fort du tar på dig ryggsäcksdatorn, VR-glasögonen och trackers går ni in i en helt ny värld som du tillsammans med dina kollegor ska bemästra. Utrustningen gör så att systemet kan läsa av kroppens rörelser och du blir därmed en karaktär i spelet. Du ser dina medspelare, ni pratar och kommunicerar med varandra och framför allt så löser ni problemen tillsammans. Att ni får uppleva Virtual Reality tillsammans med andra gör så att känslan av ”på riktigt” blir ännu mer påtaglig, och upplevelsen ännu mer lustfylld.

Det finns idag två unika spel som båda innebär att ni tar er fram i tiden, till helt andra planeter, för att lösa ett viktigt uppdrag. Spelen bidrar till en starkare sammanhållning och bättre gruppdynamik. Ni kan sammanlagt spela åtta personer åt gången och varje spel tar 20 minuter vilket betyder att ni är klara på en timme om ni är 24 personer. Medan ni väntar på er tur kan ni mingla med varandra, spela dart (kostnadsfritt) alternativt testa shuffleboard, airhockey eller boxboll mot en extra kostnad. Det finns även ett café med snacks, kaffe etc.

När ni känner er färdiga kommer vi att transportera er med hjälp av en privat buss (om ni valt till detta) till Trattorian där en god italiensk middag kommer att serveras. Priset för busstransport till VREX är beräknat från city och för upp till 55 personer, vill ni blir upphämtade på annan plats samt är fler än 55 personer kan priset komma att ändras.

Vi rekommenderar bekväma kläder under aktiviteten.

Förslag på tidsschema för VREX och italiensk middag på Trattorian (Vänligen hör med oss för detaljer):

17.00 – Abonnerad buss från Stockholm City – Bromma (Om ni förbeställt detta)
17.30 – Ni anländer till VR-center
18.00 – VR – upplevelse – Tiden varierar beroende på antal, 20 minuter/åtta personer
19.00 – Transport till vald restaurang (Om ni förbeställt detta)
19.30 – Middag serveras på Trattorian i Stockholm (Det finns även möjlighet att välja middag på en annan restaurang om så önskas)