VR-upplevelse och middag på East

Antal personer: 15-30 pers

Upplev en helt ny verklighet Grym mat efter aktiviteten En riktig skrattfest

Vad som ingår

Projektledning
Aktivitetsvärd på plats
Aktivitet: Virtual Reality
Sharing dinner på East
1 glas vin/öl

Välj tillval

Räkna ut ditt pris
Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 825 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Information om VR-upplevelse och middag på East

Vill ni vara bland de första att prova nästa generations event?

Här kommer ni att få prova på att stiga in i en helt annan verklighet, tävla i verklighetstrogna utmaningar och känna på vad snackisen Virtual Reality egentligen är. Är ni ute efter en teambuildningaktivitet, något tävlingsinriktat eller något mer avslappnat event där deltagarna själva väljer vilken typ av vr-upplevelse som önskas? VR-eventet utformas helt utefter era önskemål.

Ni kommer en person i taget, ibland flera beroende på ert antal, få sätta på er VR-glasögon, hörlurar och greppa spelkontrollerna i era händer för att sedan ta plats i den virtuella verkligheten. De som inte spelar ser allt som händer på storbildskärm och det är faktiskt en rolig publiksport att se sina kollegor bete sig väldigt märkligt och bli tagna av upplevelsen.

Priset inkluderar självklart även en värd som sätter upp VR-utrustningen och ser till att allt flyter på som det ska. Själva VR-upplevelsen rekommenderar vi att ni utför på kontoret för att senare gå vidare till East som är beläget mitt på Stureplan.

East kommer bjuda ert sällskap på remix av det pan-asiatiska köket. Influenserna kommer från olika hantverk och traditioner från såväl Vietnam, Thailand, Korea till Cocina Nikkei sushi från Sydamerika. Middagen serveras i 3 eller 4 serveringar och delas i sällskapet vilket uppmuntrar till att på ett socialt och avslappnat sätt njuta av utmärkta och läckra matupplevelser tillsammans.

Har ni inte möjlighet att vara på kontoret finns det möjlighet att nyttja deras lokaler för VR om ni är ett sällskap mellan 6-25 personer. Detta ingår i priset.

Förslag på tidsschema (Vänligen hör med oss för detaljer):

17.00 – VR-upplevelse på kontoret alternativt i deras lokaler
19.00 – Promenad alternativt förbeställd buss till restaurangen
19.30 – Sharing dinner serveras på East