Turridning och middag på Djurgården

Antal personer: 4-18 pers

Avkopplande och inspirerande miljö Mysiga och anrika lokaler

Vad som ingår

Projektledning
Guide
Turridning och instruktioner
3 rätters middag på Djurgårdsbrunn

Välj tillval

Räkna ut ditt pris
Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 1500 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Information om Turridning och middag på Djurgården

På en guidad turridning får du se lite mer av Stockholm samtidigt som du får uppleva ett helt fantastiskt transportmedel.

En turridning i Stockholm kräver inga förkunskaper och såväl vana ryttare som nybörjare hälsas välkomna till dessa turer. Tempo och instruktioner anpassas efter gruppens förutsättningar och ni kommer att ha en erfaren guide med er under hela turen.

Turen utgår från stallet på Greve von Essens väg på Djurgården och fortsätter sedan vidare mot Rosendals slott, Biskopsudden och Djurgårdsbrunnskanalen. Nybörjarturen börjar med 30 minuters teori och praktik där ni bland annat hjälper till att färdigställa hästen inför turen. Detta leder även till att ni får god tid på er att bekanta er med hästen innan det är dags att rida ut tillsammans på Djurgårdens ridvägar. Det är max 6 personer i varje grupp men är ni fler än 6 personer så rider grupperna efter varandra.

Vi rekommenderar att ni har med er ombyte som lediga fritidskläder, det finns även en del ytterkläder att låna på plats.

När ni klivit av hästarna finns det tid för ombyte innan det är dags att ta sig till Djurgårdsbrunns värdshus. Här serveras en inbjudande middag i mysig miljö.

Förslag på tidsschema för turridning på Djurgården (Vänligen hör med oss för detaljer):

16.30 – Turridning och instruktioner
18.30 – Ombyte och promenad alternativt buss till restaurangen
19.00 – 3 rätters middag på Djurgårdsbrunns Värdshus