Rullstolsbasket och middag på Mästarvillan

Antal personer: 12-60 pers

Unik och rolig aktivitet Kan bli ganska svettigt Alla ligger på ungefär samma nivå

Vad som ingår

Projektledning
Aktivitetsvärd på plats
Aktivitet: Rullstolsbasket
All utrustning samt dusch
Välkomstdrink
3-rätters middag i Mästarvillan
Lokalkostnad (Rullstolsbasket)

Välj tillval

Räkna ut ditt pris
Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 1530 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Information om Rullstolsbasket och middag på Mästarvillan

Rullstolsbasket är en fantastiskt rolig och sällsynt aktivitet som är unik för Bosön i Stockholm. Eftersom att det oftast är första gången för alla medverkande så är det en aktivitet där alla ligger på ungefär samma nivå. Här garanteras en fysisk aktivitet som lockar fram mycket skratt.

När ni har anlänt till Bosön så kommer ni självklart få instruktioner om regler och allt ni behöver veta innan ni sätter igång av en instruktör. Därefter kommer ni att mötas i en prestigefull match.

Efter denna svettiga aktivitet får ni självklart tillgång till duschar och omklädningsrum innan ni tar en kort promenad upp till Mästarvillan. Väl där kommer ni att bli serverade en välkomstdrink på den förhoppningsvis soliga terrassen med en härlig utsikt över vattnet. Därefter serveras en 3-rätters middag inne i matsalen.

Det finns även möjlighet att boka hela Mästarvillan för er själva, boka en egen matsal alternativt hyra den mindre rektorsvillan om man vill vara mer för sig själva, om detta låter intressant så hör av er till oss! På fredagar och lördagar är det ett minimum på 50 personer i Mästarvillan.

Denna aktivitet går även att utföra om ni är färre än 12 personer, men då kommer ni att betala för 12 personer på aktiviteten då det är en fast kostnad.

Förslag på tidsschema (Vänligen hör med oss för detaljer):

17.00 -18.30 – Rullstolsbasket, instruktioner, dusch och ombyte
18.30 – 19.00 – Välkomstdrink
19.00 – 23.00 – 3-rätters middag följt av mingel i baren