Pistolskytte i Stockholm

Antal personer: 10-80 pers

Garanterad adrenalinkick Inga förkunskaper krävs

Vad som ingår

Projektledning
Aktivitetsvärd på plats
Säkerhetsgenomgång av instruktör
Introduktion till skjutteknik
Tävlingsskjutning på banan
Pistol kal. 22: 5 skott
Pistol kal. 32 Walther PPK: 3 skott
Pistol kal. 9 mm Glock 17: 5 skott
Pistol kal. 45 Colt: 3 skott
Revolver kal. 357 magnum: 3 skott

Välj tillval

Räkna ut ditt pris
Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 1340 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Information om Pistolskytte i Stockholm

Här anpassar de just nu sin verksamhet för den situation som vi befinner oss i och följer noggrant utvecklingen av Folkhälsomyndighetens rekommendationer och vidtar följande åtgärder: 
– Inga besökare förutom personal och bokade skyttar får vistas i lokalerna.
– De halverar antalet skjutplatser på banan till 9st mot normalt 18st. Detta medför att skyttarna har en meter emellan andra skyttar. De maximerar ventilationen i skjuthallen till 23 luftomsättningar per timma. Nya filter har också installerats i hela anläggningen.
– Utöver vanliga städrutiner fokuserar de extra mycket på att rengöra och desinfektera ytor som ofta vidrörs, som till exempel dörrhandtag, vapen mm.
– De uppmuntrar personalen till att sköta handhygienen mer noggrant än vanligt.
– De har ökat tillgången till handrengöring för sina kunder samt rengör regelbundet skyddsutrustning som används på skjutbanan i form av hörselskydd och skyddsglasögon. Tillgång finns också till engångshandskar i vinyl.

Vi tar ert företag på pistolskytte i Stockholm. Till ert förfogande står en av Nordens modernaste skjutanläggningar där ni får prova på skarpladdade vapen och riktig ammunition, det smäller högt och allt är på riktigt. Denna aktivitet garanterar en adrenalinkick utöver det vanliga.

Pistolskytte är en oerhört spännande aktivitet som inte kräver några som helst förkunskaper, vilket gör att den passar alla. När ni anländer till anläggningen kommer ni att få noggranna instruktioner av den erfarna personalen innan ni sätter igång för att ni ska få bästa möjliga upplevelse. Aktiviteten tar sedan 60-90 minuter beroende på hur stor grupp ni är.

Därefter transporterar vi er vidare i privat buss (om ni förbeställt det vilket vi rekommenderar) till restaurangen ni valt för kvällen.

Förslag på tidsschema (vänligen hör med oss för detaljer):

18.00 – Pistolskytte, säkerhetsgenomgång, instruktioner, transport till restaurang.
20.00 – 00.00 – 3-rätters middag serveras, därefter mingel.