På Rälsen

Antal personer: 15-24 pers

Tävling under roliga former Använd er samarbetsförmåga under tidspress Alla kan vara delaktiga

Vad som ingår

Projektledning
Aktivitetsvärd på plats
Egen programledare
Aktivitet: På Rälsen

Välj tillval

Räkna ut ditt pris
Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 710 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Information om På Rälsen

Är ni ett gäng kollegor som är höjdare på ordvitsar, geografi, klurigheter och att dra i nödbromsen? Då är denna teambuilding aktivitet något för er!

I denna teambuilding aktivitet i Stockholm har de samlat godbitarna ur Sveriges folkkära och klassiska tävlingsprogram ”På Spåret”. Den autentiska TV-studiomiljön kommer imponera på kollegorna, programledaren kommer få er att skratta och tävlingarna kommer att höja pulsen rejält.

Precis som på TV finns här en studio med häftig belysning, skärmar och scener. Kvällen inleds med att programledaren introducerar sig själv och förklarar hur spelet kommer gå till. Därefter delas ni in i lag och påbörjar tävlingen. Baren håller självklart öppet under hela aktiviteten om ni behöver lugna era tävlingsnerver!

Tävlingen baseras på:

Vart är vi på väg? Vi ger oss ut på resor till både verkliga och fiktiva städer runtom i världen. Dra i nödbromsen när du var vi är!

Vem där? Ett sextiosekunder montage med kluriga ledtrådar där vi söker en känd person. Dra först i handbromsen för att svara!

Interrail! Varje lag får varsin europakarta. Vi söker 10 europeiska städer och er uppgift är att med associationsförmåga och teamwork identifiera platserna. Kul och väldigt spännande!

Tidsresan! Programledaren ger er händelserna. Ni ger oss året!

Notera att det sker en prisförändring mellan den 13 maj och 19 juni. Klicka i detta i tillvalsrutan om ni vill boka aktiviteten mellan dessa datum.

Förslag på tidsschema för På Rälsen (Vänligen hör med oss för detaljer):

18.00 – På Rälsen
19.30 – Promenad till restaurangen
20.00 – Middag serveras, därefter mingel.