Höghöjdsbana och middag

Antal personer: 4-30 pers

Stärker självförtroendet på de flesta Välj mellan två olika nivåer Hjälp till att pusha varandra

Vad som ingår

Projektledning
Värd på plats
Klättringsinstruktör
All säkerhetsutrustning

Välj tillval

Räkna ut ditt pris
Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 0 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Information om Höghöjdsbana och middag

Du klättrar upp till en plattform som är placerad högt ovanför marken för att sedan börja fundera på hur du ska ta sig vidare medan blåsten tar tag i trädtopparna och plattformen rör sig under fötterna. Äventyrsbanan är en annorlunda upplevelse som stärker självförtroendet på de flesta!

Väl på plats tas ni emot av en professionell instruktör som går igenom all säkerhetsutrustning och vad som gäller på banorna. Därefter är det dags för själva utmaningen. Alla banor är byggda uppe bland träden med ett antal olika sammanlänkande aktiviteter mellan trädstammarna, allt ifrån hängbro till en smal stock man balanserar på. Tanken med äventyrsbanan är att ni ska försöka tänja på era personliga gränser med hjälp och peppning från era kollegor. Pirret i magen är en självklarhet!

Är ni färre än 15 personer har ni redan valt vilken av banorna som passar bäst för just er grupp. Är ni en större grupp kan ni på plats bestämma er för vilken av banorna ni känner för, det gäller att utmana sig själv och inte jämföra sig med andra. Länken är placerad upp till 11 meter över marken medan den höga länken är placerad 16-18 meter upp i luften och är både mer fysisk och utmanande, banan avslutas med ett kliv rakt ut i luften och nedfirning.

Vårt tips om ni är mellan 8-30 personer är att kombinera höghöjdsbanan med en givande teambuildingaktivitet som utförs på marken. Denna är liknande en höghöjdsbana fast den utförs på marken och istället för rep att hålla sig i, så har ni varandra.  Det är svårt att förklara glädjen med att balansera på vajrar men alla blir helt uppslukade av att tillsammans försöka ta sig framåt.

Glöm inte att välja storlek på sällskapet i tillvalsrutan så att priset blir rätt för er!

Förslag på tidsschema (Vänligen hör med oss för detaljer):

16.00 – Ni möts upp vid höghöjdsbanan
16.15 – Er instruktör för kvällen går igenom all säkerhetsutrustning samt banorna
16.30 – Höghöjdsbana (Samt ev. teambuildingaktivitet för den andra gruppen)
17.30 – Grupperna byter eventuellt aktivitet
18.30 – Aktiviteten rundas av och ni kliver på er abonnerade buss (Om ni valt till detta) alternativt tar er in till stan på egen hand
19.00 – Middag serveras på vald restaurang