Flyga vindtunnel

Antal personer: 2-65 pers

Upplev känslan att hoppa ur ett flygplan Blir en riktig snackis En spännande och extremt rolig upplevelse

Vad som ingår

Projektledning
Professionell instruktör
All nödvändig utrustning
Säkerhetsgenomgång
Flygning 2 x 60 sekunder
Feedback efter flygningen
Försäkring
Video av din upplevelse

Välj tillval

Räkna ut ditt pris
Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 0 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Information om Flyga vindtunnel

Vem har inte drömt om att flyga? Här har ni hittat in till Stockholms enda vindtunnel och ett kick off paket som kommer sätta samtliga sinnen på prov och skapa en adrenalinkick utöver det vanliga.

Upplevelsen kallas även indoor skydiving och många fallskärmshoppare använder denna vindtunnel som en träningsform för att bland annat öva på formationer och liknande för att kunna applicera de vid ett riktigt fallskärmshopp utomhus. Just denna aktivitet är belagd i Bromma, Stockholm och är den enda i sitt slag i Sverige.

Du flyger på en luftstråle i en glaskammare som simulerar fartvinden precis som under ett fallskärmshopp i fritt fall. Det betyder att de rörelser du kan göra i denna vindtunnel är samma som du kan göra i fria luften. Hela kroppen fungerar som ett roder i den starka luftstrålen och känslan av att lära sig manövrera sin kropp i fritt fall går inte att jämföra med något annat. Detta är en kul och spännande upplevelse där du får känna på hur det är att flyga fritt fall utan att behöva kasta dig ur ett flygplan.

Vi börjar med incheckning och teoretisk genomgång av flygturen. Här får du tillgång till all nödvändig utrustning såsom overall, öronproppar, hjälm samt gogglar. En personlig instruktör finns sedan med i tunneln för att assistera under flygningen. Flygtiden är 2 x 60 sekunder per person vilket motsvarar nästan samma tid som det fria fallet under tre fallskärmshopp från 4000 meter.

Det är max 13 personer åt gången som befinner sig vid vindtunneln. Resterande grupper kommer under tiden kunna mingla inför/efter flygningen, få briefing inför flygning, grupparbete i konferensrummet alternativt rundvandring i lokalerna. Allt beror på hur stort företag ni är, dock tar varje grupps flygning ungefär 30 minuter vilket betyder att aktiviteten tar ungefär 2,5 timme om ni är 65 personer. Är ni färre än 11 personer kan det hända att andra personer flyger i samma block som er. 

När ni har bytt om och känner er klara kommer vi att transportera er med hjälp av en privat buss (om ni valt till detta) till den restaurang ni valt för kvällen där en god middag kommer att serveras. Priset för busstransport till Vindtunneln är beräknat från city och för upp till 55 personer, vill ni blir upphämtade på annan plats samt är fler än 55 personer kan priset komma att ändras.

Glöm inte att välja storlek på sällskapet i tillvalsrutan och ange rätt antal personer så att priset blir rätt för er!

Förslag på tidsschema för att flyga vindtunnel (vänligen hör med oss för detaljer):

15.00 – Transport till Bromma.
15.30 – Säkerhetsgenomgång, ombyte, instruktioner samt flygning 2 x 60 sekunder per person
16.30 – Ombyte samt transport till restaurang
17.30 – Middag samt möjlighet att stanna kvar i baren för mingel efter maten