Flyga vindtunnel utomhus

Antal personer: 2-44 pers

Vad som ingår

Projektledning
Professionell instruktör
All nödvändig utrustning
Säkerhetsgenomgång
Flygning 2 x 60 sekunder
Försäkring

Välj tillval

Räkna ut ditt pris
Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 735 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Information om Flyga vindtunnel utomhus

Just ni anpassar de sin verksamhet till situationen vi befinner oss i och vidtar följande åtgärder:
– Det finns två mindre hus på plats. Ena huset är reception och genomgång. Det andra är ombyte. Det finns även en altan med tak så att ni kan vänta ute och vänta på er tur.
– Under flygupplevelsen flyger ni själva med en instruktör som kommer vara covid-testad.
– Är det fint väder så försöker vi se om vi kan hitta en lösning där ni kan byta om utomhus (Ni drar bara på sig overallen över existerande kläder) och om ni även kan hålla instruktionsfilmen och genomgång utomhus.

Ta med dina kollegor och upplev den maximala frihetskänslan när du flyger i Sveriges första och enda vindtunnel utomhus!

Om ni bokar denna aktivitet kommer ni få veta hur det känns att flyga ute i det fria, utan att behöva kasta er ur ett flygplan… En helt unik upplevelse som passar perfekt som företagsarrangemang!

På plats får ni all utrusning som behövs för dagens flygning. En professionell flyginstruktör kommer att gå igenom alla säkerhetsföreskrifter innan det är dags för en flyglektion. Därefter är ni redo att ta plats i vindtunneln där ni kommer lyftas upp av de 300 km/h starka luftströmmarna, självklart är er instruktör på plats under hela aktiviteten. Hela upplevelsen tar totalt 30-45 minuter och ni kommer att flyga under 2 tillfällen, 60 sekunder per gång.

I paketet ingår: All nödvändig utrustning, professionell instruktör, säkerhetsgenomgång, flyglektion, försäkring och 2×60 sek flygning. Totalt 22 personer kommer att kunna flyga under en timme, är ni 44 st tar hela aktiviteten 2 h osv.

Efter aktiviteten åker ni vidare till valfri restaurang om så önskas, under tillval kan ni se våra rekommendationer.

Övrig information: 

  • Bekväma kläder som inte sitter för löst är en rekommendation.
  • Vid dåligt väder – Det går fortfarande att flyga vid mindre bra väder då det finns omklädningsrum, vänterum och en uteplats med tak. Antingen väntar ni in bättre väder eller så kan ni ändå flyga trots lite regn då flygtiden är relativt kort.
  • Nykterhet är ett krav.
  • Personer med rygg- och axelproblem ska ej flyga.
  • Gravida ska ej flyga.
  • Är ni fler än 44 personer kan flygningen kombineras med andra aktiviteter på plats medan ni väntar på er tur. Bland annat att provköra en Porsche turbo s på plats.