Escape boxen Enigma och middag på Östermalm
Antal personer: 20-50 pers

Escape boxen Enigma och middag på Östermalm

Centralt beläget
Härlig stämning
Lyckas tillsammans

Vad som ingår

Projektledning inför och efter ert event samt samlingsfaktura
Aktivitetsledare på plats
Spelledare, all utrustning och pris till vinnarna!

Välj tillval

Räkna ut ditt pris

Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 480 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Gör förfrågan

Fyll i alla kontaktuppgifter för att det ska bli så enkelt som möjligt för oss att ta kontakt med dig. Vi återkommer inom 1 tim.

2+2 =

Information om Escape boxen Enigma och middag på Östermalm

Upplev en oförglömlig kväll med vårt exklusiva paket: Enigma och Gourmetmiddag på Östermalm!

Njut av en spännande och mystisk kväll där mysterierna vävs samman med gastronomi när ni väljer vårt Enigma Gourmet-paket. Slå er ner för en oöverträffad måltid på antingen Beirut Café eller DoMa, belägna på Östermalm, och låt sedan Enigma förgylla er kväll med spänning och intelligens. Enigma är inte ditt vanliga escape room – utan det är en intellektuell utmaning fylld med spänning och mysterium. Tillsammans kommer ni att knäcka koder, lösa ledtrådar och upptäcka hemligheter för att ta er igenom detta utmanande pussel, allt under middagens gång.

Välj er favorit bland restaurangerna nedan och låt er förföras av dess unika atmosfär och utsökta mat.

Beirut Café bjuder in er till en resa genom smaker från Mellanöstern i en atmosfär av orientalisk mystik. Medan ni smakar på libanesiska delikatesser och förförande aromer kan ni förlora er i samtal och gemenskap.

För dem som föredrar en modern twist på sin kvällsmåltid är DoMa det självklara valet. Med sina innovativa rätter och eleganta inredning kommer DoMa att förvåna och glädja era smaklökar med varje tugga.

Med Enigma vid ert bord blir middagen inte bara en kulinarisk resa utan även en intellektuell utmaning. Låt er förföras av mysterierna som väntar att avslöjas medan ni avnjuter er måltid.

Oavsett om ni väljer Beirut Café eller DoMa kommer ni att få en kväll full av spänning, god mat och minnesvärda ögonblick. Boka vårt Enigma Gourmet-paket idag och låt oss skapa en kväll fylld med gastronomiska och mentala upplevelser som ni sent kommer att glömma!