Bubble ball och middag i Stockholm

Antal personer: 10-100 pers

En riktig skrattfest Får igång kommunikationen Fartfyllt & boostar energin

Vad som ingår

Projektledning
Aktivitetsvärd på plats
Introduktion
Aktivitet: Bubble Ball

Välj tillval

Räkna ut ditt pris
Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 380 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Information om Bubble ball och middag i Stockholm

Bubble ball är en fantastisk rolig och unik aktivitet i Stockholm som passar för de flesta och det ger garanterat ett gott skratt både som åskådare och utövare.

Konceptet kommer från fotbollen, med den stora skillnaden att alla spelare befinner sig i en stor plastbubbla på engelska kallad bubble ball. Det kommer inte att räcka med att vara teknisk i denna aktivitet utan en snygg tackling resulterar i lika mycket jubel som ett mål.

Bubble balls är luftfyllda bollar som man trär på kroppen, bollens stora luftkuddar gör så att hela kroppen är skyddad inkluderat huvudet.

Detta är ett perfekt tillfälle att utmana sina kollegor i en match med Bumperballs för att då se fram emot en hysteriskt rolig match där ni kan tacklas, rulla runt och kasta er fritt utan att göra illa er.

Vanligtvis utför vi denna aktivitet på Gärdet men aktiviteten är mobil och kan utföras egentligen på vilken gräsyta som helst i hela Stor-Stockholm (konstgräs går också bra), vid dåligt väder går den även att utföra inomhus i Vinnarhallen på Bosön. Efter aktiviteten går ni vidare till vald restaurang för att avnjuta en härlig 3-rätters middag medan ni pratar om dagens händelserika och roliga aktivitet.

Förslag på tidsschema för bubble ball i Stockholm (vänligen hör med oss för detaljer):

17.30 – Bubble balls på valfri plats, promenad till restaurangen.
19.00 – 3-rätters middag på valfri restaurang.