Information om AW med pizzaugn
After work med nybakt pizza – kan det bli mycket bättre?
Tillsammans med Eric Tornblad som i mer än 10 år har lagat mat över eld och på stormkök med företag och föreningar kommer ni att njuta av denna aktivitet. Hundratals personer har lärt sig smarta knep för att tända eld och lyckas med att laga god och enkel mat utomhus tillsammans med Eric.
Allt började för mer än 25 år sedan med hans första fjälltur på skidor längs Kungsleden där han torkade mat för första gången. Erics böcker om friluftsmat har lärt tusentals personer hur man på ett enkelt sätt lagar mat utomhus.
Under denna aktivitet kommer Eric ha med sig gasdrivna pizzaugnar och dukar upp alla goda ingredienser. Ni får en kort intro där Eric visar hur ni trycker ut degen och vilken fyllning som gör den godaste pizzan. Därefter bakar ni pizzan i den 400 grader varma pizzaugnen, det tar bara 2 minuter – precis som i en riktig italiensk pizzaugn. Ni kommer få testa både vanliga pizzor och efterrättspizzor med päron, mögelost, nötter och annat gott.
Denna aktivet funkar lite varsom och Eric kommer till er arbetsplats eller en annan plats som passar just er.
Tid för eventet: 2-3 timmar