Mordnatt råder på Brunnsgatan

Antal personer: 13-40 pers

Egen chambre separée Centralt beläget Var någon annan för en kväll

Vad som ingår

Projektledning
Aktivitetsvärd på plats
3 rätters meny
Inbjudningar, rollista samt rollbeskrivningar
Utskrivet manus, namnskyltar samt ledtrådar
Diplom

Välj tillval

Räkna ut ditt pris
Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 1120 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Information om Mordnatt råder på Brunnsgatan

Restaurang Gute anpassar just nu sin verksamhet för den situation som vi befinner oss i och följer löpande Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer.  De har även öppnat upp sina chambre Séparées (privata rum) även för mindre sällskap.

Om ni inte visste att det vimlar av intriger, kärleksaffärer, falskt spel – ja, till och med ond bråd död i tomtarnas värld, kommer ni att bli varse det efter denna dramatiska fest.

Snälla Tomtefar har bjudit in sina nära och kära till fest i en egen chambre separée på Brunnsgatan, så att ni får sitta för er själva under hela kvällen. Alla är bjudna – till och med tjänstefolket. Men kvällen blir inte som Tomtefar tänkt sig…

Låt kollegorna träda in i tomtarnas värld! Redan ca 7-10 dagar innan julfesten får kollegorna sina roller. Det är då festen börjar! Rykten sprids – Vem är förälskad i vem? Vem är osams med vem? Vem kan man lita på?

Spelet pågår sedan under hela julfesten då alla gäster agerar utifrån ett manus. Under spelet sker mordet och alla får fullt upp med att förklara sig oskyldiga. Mot slutet kommer ledtrådarna fram som leder till gåtans lösning. Vem är mördaren? Är det du?

Restaurang Gute byter ut det traditionella julbordet till en genomtänkt 3 rätters meny där de samlat det bästa från menyn, restaurangens fokus ligger som vanligt på grillad och rökt mat.

Vi kommer som spelledare och sköter allt – från inbjudan till gåtans lösning. Skådespeleriet sköter ni själva. Det unika med våra mordgåtor är att det är ni själva agerar skådespelare.

Missa inte att klicka i rätt antal i tillvalsboxen för att få ut rätt pris för er!

Förslag på tidsschema (Vänligen hör med oss för detaljer):

19.30 – Introduktion aktivitet: Mordgåtan
20.00 – Alla sätter sig till bords för att sedan avnjuta middagen under spelets gång, vem är mördaren?
21.30 – Dags att njuta av desserten, antingen avslutar ni spelet här eller håller det på tills efterrätten är uppäten. (Detta är upp till er)
22.00-01.00 – Mingel och tillgång till baren