Julfest utomhus på Skansen

Antal personer: 40-200 pers

Vad som ingår

Projektledning
Värd som tar emot i huvudentrén
Takbeklädd yta utomhus
Glögg, pepparkaka, soppa, lussekatt
Tombola - Ni betalar biljett själva
Brända mandlar som tillverkas på plats, alla gäster får varsin påse
Personal från Skansen

Räkna ut ditt pris
Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 200 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Information om Julfest utomhus på Skansen

Välkomna till en magisk jul hos Skansens Restauranger!

När mörkret har lagt sig och Skansen har stängt för dagen välkomnar vi er till en fantastisk kväll utomhus hos oss. Ett perfekt alternativ för er som föredrar att ses utomhus med tanke på situationen vi befinner oss i.

Ni välkomnas i huvudentrén och leds med ljus och lykta upp till Sollidenplan. Här sprider sig doften från den tända brasan, de brända mandlarna och ljuvlig julmusik spelas. Ni välkomnas till Terrassens takbeklädda uteservering där ni har en magisk utsikt över ett vintervackert Stockholm. På uteserveringen står marknadsbodar öppna och det serveras både rykande varm glögg, pepparkakor, hemgjord soppa med bröd och nybakta lussekatter. Såklart står en tombola öppen för alla gäster att ta sin chans i! Brända mandlar tillverkas på plats och alla gäster får givetvis med sig en påse nygjorda mandlar hem.

Då det finns ett fast pris, därför justeras priset beroende på antal. Paketet är bokningsbart vardagar under perioden 3-18 dec kl.16-19, 17-20 eller 18-21 med reservation för ändringar.