Julspektakel på Golden Hits

Antal personer: 10-80 pers

Julmiddag istället för julbord En magisk julshow Festen fortsätter i Golden hits nattklubb

Vad som ingår

Projektledning
Garderob
Golden hits julshow A – placering (Tis-Tors)
Julinspirerad 3-rätters meny
1 glas vin till förrätt
2 glas vin till varmrätt
Kaffe
Nattklubbsentré

Välj tillval

Räkna ut ditt pris
Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 1180 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Information om Julspektakel på Golden Hits

Med Bad Santa på Golden Hits i Stockholm kan allt hända… Utan att vara blygsamma, säger de att de bjuder på stans roligaste julfest – show, karaoke, nattklubb, julinspirerad meny och en galen feststämning!

De pyntar och dekorerar hejdlöst på Golden Hits vis, allt för att du ska få den rätta julkänslan! Här kan ni välja på två olika shower under julen.

Guldshowen är deras show på entréplan där de firar Golden Hits som fyller 25 år med en stor jubileumsfest. Förvänta dig många skratt och extrem igenkänningsfaktor i stans roligaste show – ett riktigt tårtkalas! Här blandas det vilt mellan hits från Discoeran fram till moderna svenska popschlagers, sedan toppas självklart denna festkväll med att hylla ett av Golden Hits mest älskade tributes genom åren: Elvis ”The King”.

Rockshowen är deras show på övre plan är du kan förvänta dig en riktig nostalgitripp som tar dig er igenom 60-90-talets allra största rockhits. En helkväll fylld av glädje, allsång, headbanging, läder och spicy food.

Detta är även en mat och dryckesupplevelse där Goldens ensemble serverar en trerätters middag tillagad i sann julanda. Varför man har valt att servera en gedigen julmiddag istället för ett julbord är för att garantera att du inte missar en enda sekund av showen och blir servad till max. Och som om detta inte var nog så fortsätter festen efter showen i Golden hits nattklubb.

Priset är räknat på en A-placering tisdag-torsdag, om fredag eller lördag passar er bättre kan ni klicka i detta i tillvalsrutan för att få ut rätt pris för er. Om ni är en stor grupp kan ni även få B-placering, i detta fall sjunker givetvis priset per person.

Förslag på tidsschema för julspektakel på Golden Hits (vänligen hör med oss för detaljer):

19.00-22.30 – Guldshowen och julmiddag
20.00-22.30 – Rockshowen och julmiddag
Onsdag-torsdag – 22.30-01.00 – Nattklubb
Fredag-lördag – 22.30-03.00 – Nattklubb