Årets julgåva!

Antal personer: 1-2000 pers

Vad som ingår

Julgåva - Valfritt belopp

Välj tillval

Räkna ut ditt pris
Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 0 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Information om Årets julgåva!

2020 är helt klart ett speciellt år och många företag har inte haft möjlighet att visa lika mycket uppskattning till sina anställda som de vanligtvis gör. Nya restriktioner och mycket hemmajobb till följd av Covid-19 har självklart fått konsekvenser. I vissa fall kanske både årets sommarfest, kick off och julfest blivit inställda i sista sekund.. Många ställer sig frågan, hur ska vi nu tacka våra anställda för deras insatser under året? 

Kanske kan årets julgåva vara svaret! Julklappar till anställda är något som är avdragsgillt för dig som arbetsgivare. Under perioden 1 juni 2020 till 31 december 2020 gäller dessutom en tillfällig skattefrihet för gåvor från arbetsgivaren upp till ett värde på 1 000 kronor per anställd, läs mer på Skatteverkets hemsida.

Hos oss är tanken att ni väljer ett belopp på er check som ni ger till era anställda. Fördelen med att beställa årets julgåva från oss är att mottagaren enkelt kan välja det alternativ som passar dem bäst. Vi fokuserar främst på att ge era anställda en minnesvärd upplevelse som de kan använda framöver, oavsett om deras intresse ligger i matlagning, träning eller fartfyllda upplevelser.

Era anställda får ett paket som innehåller information och en länk till en helt unik hemsida som är anpassad efter ert varumärke. Här kan respektive person enkelt välja det alternativ som passar dem bäst.

Vårt utbud:

  • Brasseriegruppen – Presentkort på en av Stockholms största krogkoncerner. East, Gastrotek Zink, Il Tempo, La Cucina, Orangeriet, Pontonen, Pas dárt, Prinsen, Trattorian, Vigårda, Villa Godthem.
  • Live itPresentkort på upplevelser.
  • GreatdaysPresentkort på upplevelser.
  • Barry’s bootcampPresentkort på fartfylld gruppträning i Stockholm City.
  • IshavetPresentkort på fiskbil som levererar fisk & skaldjursdelikatesser