Hyra bastuflotte är den ultimata höstaktiviteten!

Kan du tänka dig något mysigare sätt att välkomna hösten på än att bada bastu tillsammans och kombinera det med god mat och dryck? Det kan inte vi!

Ute på Bockholmen i Stockholm erbjuder vi er möjligheten att spendera en dag eller kväll tillsammans på en fantastisk bastuflotte som rymmer upp till 30 personer. Efter en lång sommar ifrån varandra får ni här chansen att i lugn och ro ta ikapp allt ni missat under semestermånaderna. Bastuflotten är förtöjd och ni är självklart för er själva under eftermiddagen och kan nyttja både bastu, omklädningsrum, duschar, relaxutrymmen, musikanläggning, kylskåp och toalett.

För att runda av kvällen på bästa sätt har vi valt att sätta ihop ett paket där ni går vidare upp till Bockholmen Hav och restaurang för middag. Om ni hellre skulle föredra att äta något enklare ombord på flotten kan även detta gå att lösa, prata med en projektledare hos oss så tar vi fram ett pris för er.

Självklart passar det bra att hyra bastuflotte i Stockholm året runt, men det blir lite olika upplevelser beroende på när ni väljer att boka. Under höst, vinter och vår spenderar man naturligt den mesta tiden inne i bastun medan man under sommarmånaderna även gärna nyttjar bänkar och bord utomhus.

Önskar ni att kombinera bastuflotten med andra roliga aktiviteter går även detta bra. Det finns bland annat tillgång till SUP, kajaker, laserlerduveskytte, bumperball på plats. Eller vad sägs som att ta er hit från Stockholm city via RIB-båtar?

Läs gärna mer och boka Bastuflotte i Stockholm!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ert nästa företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på