Hur har er konferens sett ut?

Den är tiden på året är egentligen då många konferenser går av stapeln, stora som små. Anledningen till att många väljer att boka in en konferens i början av året är för att de ska ha möjlighet att gå igenom budget och vilka förväntningar som finns på de anställda under det kommande året. 

År 2021 ser dock, som alla vet, lite annorlunda ut. Många ställer om till digitala lösningar medan mindre företag kanske fortfarande har chansen att utföra sin konferens fysiskt. Just i år kan det dessutom vara så att flera större företag väljer att skjuta upp sin konferens, i hopp om att den går att utföra senare under året. Hur ser det ut för er? 

Vi på Memento Event har under året samlat på oss erfarenheter av digitala konferenser och event. Det finns självklart, precis som med fysiska event, oändliga möjligheter och det är egentligen bara er budget som sätter gränserna för hur stort och avancerad er digitala livestream eller inspelning ska vara. Är det ett klassiskt Zoom-möte ni ser framför er eller är det TV4 Nyhetsmorgon som är målet?

Som sagt, kan vi utföra det mesta, så återkom till oss om ni vill bolla idéer så ska vi nog tillsammans komma fram till ett alternativ som passar just ert företag. Under vår kategori ”Digitala event & möten” har vi dessutom lagt upp ett paketerat event för Digital konferens. Kika gärna in där om ni vill ha tips på både innehåll och studios som passar för olika typer av digitala konferenser.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka er digitala konferens, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på