Stream Event på Elite Hotel

Antal personer: 1-1500 pers

Vad som ingår

4 timmar i studion
15 meters LED vägg
3 st studiokameror
Full mixplats
4 st erfarna tekniker (Elite)

Räkna ut ditt pris
Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 0 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Information om Stream Event på Elite Hotel

På Elite Hotel Marina Tower får du tillgång till komplett utrustad tv-studio som passar perfekt för högkvalitativa livesändningar!

Håll ert möte med den bästa tekniken eller livestreama viktigt innehåll direkt från studion. I teknikväg finns allt som behövs för att göra en professionell video/stream då det ingår en 15 meters LED vägg, 3 st studiokameror, full mixplats plus 4 erfarna tekniker som är på plats och tar hand om ljud, ljus, kamera och bildproduktion.

Självklart är fördelarna med digitala evenemang många men en av de bästa måste ändå vara att tekniken gör att alla kan delta var man än befinner sig och det finns ingen begränsning på antal personer. För att inte glömma att det totala klimatavtrycket minskar när inte alla måste flyga eller åka bil till ett och samma ställe.

Vi på Memento Event hjälper även gärna till med innehåll av olika slag, förmedla er vision så ser vi till att ta fram verktyg som får er att lyckas med den!

I just detta paket ingår 4 timmar i studion, självklart finns det möjlighet att lägga till både tid och mer teknik mot en tillkommande kostnad.