Adapt studios – Medium

Antal personer: 1-1500 pers

Vad som ingår

4 timmar i studio - Medium
En digital högupplöst LED-vägg
Komplett bildmixersystem
2 st professionella broadcastkameror
Datorer för uppspelning
2 st bildmonitorer
Inspelning av utgående bild
Streamingserver samt streamingplattform (Vimeo)
2 st trådlösa headset/mikrofoner
Digitalmixerbord
Högtalare för studioljud
Fast och rörligt studioljus
Ett grundsortiment av möbler
Miljöbelysning/infärgning
1 ljudtekniker & 1 kameratekniker (Adapt)

Välj tillval

Räkna ut ditt pris
Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 0 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Information om Adapt studios – Medium

Välkommen till Adapt studios och studio medium!

Studio Medium är anpassad för produktioner med max fyra deltagare på plats samtidigt med en studioyta om 4 x 3 meter. Ert event går att sända live, antingen genom deras egna streamingplattform alternativt via Zoom, Skype, Teams eller Meet.

Studio Medium är centralt belägen i en vacker sekelskiftesmiljö på där det bland annat finns en ståtlig kakelugn, en fin bakgrund till en extra studioyta om man skulle vilja ha två olika spelplatser. Här finns även en användbar LED vägg som är inbyggd i väggen. Studions produktionsplats är placerad i ett angränsande rum med fri sikt in i studion. Det innebär att sändningen kan ledas avskilt samtidigt som man enkelt kan kommunicera med varandra.

I grundpaketet i Studio Medium ingår en halvdag i studion samt all teknisk utrustning och personal som behövs för att genomföra enklare sändningar. Självklart finns även massor med tillägg av främst personal som gör att ni kan genomföra mer komplexa produktioner.

Vi brukar dock rekommendera att ni bokar en heldag, då det ofta tar mycket längre tid än man tror med förberedelser. Det är viktigt att du planerar så att det finns tillräckligt med tid före din sändning för att kontrollera och lägga in material, och efter din sändning för att spara ned filer och avsluta arbetet. Våra tekniker har tyvärr inte möjlighet att testa eller förbereda ditt material utanför dina bokade tider.