Adapt studios – Large

Antal personer: 1-1500 pers

Vad som ingår

4 h i studion
En digital högupplöst 2,5 mm LED-vägg
Komplett bildmixersystem
2 st professionella broadcastkameror
Datorer för uppspelning
2 st bildmonitorer
Inspelning av utgående bild
Streamingserver samt streamingplattform (Vimeo)
2 st trådlösa headset/mikrofoner
Digitalmixerbord
Högtalare för studioljud
Fast och rörligt studioljus
Ett grundsortiment av möbler
Miljöbelysning/infärgning
Två scener
1 ljudtekniker och 1 kameratekniker (Adapt)

Välj tillval

Räkna ut ditt pris
Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 0 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Information om Adapt studios – Large

Välkommen till Adapt studios!

Här får ni tillgång till en stor studio som passar perfekt för alla sorters digitala event som konferenser, bolagsstämmor, talkshows, hybridevent, produktlanseringar, kundevent, mässor, presskonferenser och mycket mer! Ert event går självklart att sända live, antingen genom deras egna streamingplattform alternativt via Zoom, Skype, Teams eller Meet.

Den stora studion är en 250 kvm gammal biograf med stora ytor och möjligheter! Studion är centralt belägen på Västmannagatan 15 och lätt att ta sig till. Själva studiorummet är 140 kvm och har 4 meter i takhöjd, det finns även ett inbyggt scen som kan användas för liveframträdanden eller som extra studioplats. Ni har tillgång till all teknik som behövs för att producera och streama ett event, bland annat en digital LED-vägg som används som bakgrund och presentationsyta, tv-kameror, ljud- och ljusteknik samt teknik för livestreaming. Det finns även möjlighet att ha en livepublik på upp till 50 personer och du kan även koppla ihop ditt event med deltagare på distans för interaktion och diskussion.

Vid bokning av den stora studion har ni en egen ingång samt fri tillgång till studio, tekniker, utrustning, lounge- och arbetsområden, toaletter, vatten/kaffe/te, WiFi och sminkhörna med spegel.

I grundpaketet i stora studion ingår en halvdag i studion samt all teknisk utrustning och personal som behövs för att genomföra enklare sändningar, men utrustningen som finns studion är avancerad och har mycket hög kapacitet. Självklart finns även massor med tillägg av främst personal som gör att ni kan genomföra mer komplexa produktioner.

Ni kan välja att boka en hel- eller halvdag i studion. Men vi brukar rekommendera att ni bokar en heldag, då det ofta tar mycket längre tid än man tror med alla förberedelser. Det är viktigt att ni planerar så att det finns tillräckligt med tid före er sändning för att kontrollera och lägga in material, och efter er sändning för att spara ned filer och avsluta arbetet. Tänk på att våra tekniker har tyvärr inte möjlighet att testa eller förbereda ditt material utanför dina bokade tider.

  • Halvdagar – 08.00 – 12.00 eller 13.00 – 17.00.
  • Heldagar – 08.00 – 17.00 med avbrott för lunch 12.00 – 13.00. Mot en tilläggskostnad kan tiden förlängas.