Chambre separéer i Stockholm – Våra bästa tips!

Är ni ett mindre till medelstort företag som vill ni sitta avskilt vid nästa restaurangbesök? Då är en egen chambre separée något för er!

Många restauranger i Stockholm erbjuder faktiskt chambre separéer i anslutning till restaurangen, avskilda delar eller rum för de grupper som vill sitta för sig själva. Dessa rum kan i många fall vara svåra att hitta, men vi på Memento Event har erfarenhet och hjälper er gärna att boka en chambre separée i Stockholm.

Prissättningen varierar då vissa väljer att sätta en lokalhyra medan andra lokaler väljer att ha en minimidebitering eller ett minimiantal. Det kan därför vara bra att kolla upp detta innan man bokar för att vara säker på att det är ett bra och prisvärt alternativ för er grupp.

Att boka en chambre separée i Stockholm passar för både företagsevenemang, födelsedagsmiddagar och affärsmöten. Därför tänkte vi ge er våra rekommendationer för de chambre separéer vi tycker ni bör kika lite extra på, beroende på vad ni är ute efter samt hur stor grupp ni är.

Klubbrummet på Villa Godthem är en vacker chambre separée på Djurgården. Lokalen är ett helt separat rum precis intill restaurangen som rymmer mellan 10-40 middagsgäster. För att sitta här exklusivt tillkommer det en lokalhyra utöver middagspriset.

La Cucina som ligger i anslutning till Trattorian är en perfekt chambre separée för sällskap mellan 25-65 personer. Lokalen som är inredd i italiensk och lantlig stil är ett helt separat rum där det finns möjlighet att avsluta kvällen med dans och DJ. Här tillkommer lokalhyra utöver middagspriset.

Bockholmen Hav och Restaurang som är beläget i Stockholms innerskärgård har även ett fantastiskt orangeri precis intill vattnet, en dold pärla! Här har de en minimidebitering som varierar beroende på årstid. Med utsikt över fjärden mot Lidingö sätter ni er till bords för att avnjuta en passande skaldjursmiddag alternativt ett svenskt julbord. Restaurangen har även två mindre chambre separéer i villan för mellan 6-30 personer.

Restaurang Rökeriet på Fjäderholmarna erbjuder er som är en grupp på 30-40 personer att sitta helt för er själva i Separée Röken som ligger i anslutning till restaurangen. Till Fjäderholmarna kommer ni med båt från Strandvägen, Slussen eller Nacka strand och resan tar ungefär 25 minuter.

Lotus rummet är en liten privat matsal på Kasai i Stockholm. En perfekt chambre separée för de som vill njuta ostört av Kasais gastronomiska matupplevelser på ett exklusivt och intimt sätt. Här kan sällskap upp till 20 personer sitta ostört fram till 23.00.

Förutom dessa förslag så finns det självklart fler. Kontakta oss gärna så hjälper vi er att hitta den chambre separée i Stockholm som passar just er grupp allra bäst!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka er Chambre separée i Stockholm, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

Företag (*)

E-post (*)

Telefon (*)

Antal personer

Önskat datum

Övriga önskemål/meddelande


Memento Event på