KUNDEVENT

KUNDEVENT

Tapwell som är ett svenskt företag erbjuder blandare för kök och för badrum. De är oerhört stolta över att de köper in sina kranar från Italien och vill gärna visa upp och berätta detta för sina kunder. Några gånger varje år bjuder de in sina kunder och återförsäljare med målet att bygga relationer och visa sina kvalitetsprodukter från Italien. Det har tidigare inte varit ett genomtänkt event och Tapwell har känt att de inte riktigt fått till det. De tog kontakt med oss då de ville ha hjälp med att få ihop helheten och skapa ett genuint event.

Det var bestämt att detta kundevent skulle utföras på Tapwells kontor i Stockholm så det fick vi utgå ifrån. För oss hängde det inte på maten då man kan köpa bra italiensk mat på andra ställen än i Italien, målet var att hitta en personlighet som kunde sätta standarden på hela kundeventet – ”När man inte kan ta kunderna till Italien, så får man ta Italien till kunderna.”

Med tanke på att den genuina känslan var oerhört viktig för Tapwell så valde vi att kombinera evenemanget med Connie, en härlig drivande italienska med en enorm personlighet. Connie som pratar både italienska och svenska berättade om maten med extrem inlevelse innan kunderna fick smaka på de olika delikatesserna. Vad var skillnaden mellan de olika ostarna? Hur lägger man in egna oliver? 

Den största förändringen från tidigare kundevent var att maten inte var i centrum, utan personligheten Connie tog den platsen istället. Gästerna upplevde att det var ett härligt inslag att det var någon på plats som kunde Italien på riktigt. Hon kunde prata för maten och svara på alla möjliga frågor som kom upp. Connie´s egna inlagda oliver blev en succé och allt kändes extremt genuint och äkta, precis som det var tänkt.

Tidigare har Tapwell haft omkring 3-4 kundevent per år och i och med vår hjälp så ger de dem möjlighet att utöka till 6-8 kundevent per år som ni kommer att hjälpa till med. Nu när vi har konceptet klart underlättar det självklart planeringen inför kommande samarbeten!

Vill du veta mer?

Sandra Molnár
sandra@mementoevent.se
070-7665126

Hör gärna av dig om du har några frågor

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på