Julfest – Tropical Nasdaq

Uppdrag

Nasdaq var ute efter en helhetsupplevelse där de under julen ville kombinera mingelbuffé, underhållning och dans med ett tropiskt jultema. Nasdaqs festgrupp kontaktade därför vår projektledare Madeleine, främst för underhållningskonceptet. De hade läst om våra tidigare evenemang, bland annat om vår upptrappande partymiddag.

Nasdaq tyckte detta verkade som ett koncept som skulle passa deras julfest perfekt!

Utformning

Underhållningskonceptet ”Upptrappande partymiddag” kombinerades med en riktigt pampig lokal för bästa effekt, Berns Salonger. Berns är en kombinerad restaurang, nattklubb, hotell och nöjesscen vid Berzelii Park i centrala Stockholm. Idealiskt för Nasdaqs julfest för 500 personer.

När lokalen var spikad var det dags att påbörja planeringen inför den skräddarsydda showen som Memento Event anordnade med hjälp av Nasdaqs önskemål. Nasdaq berättade att deras tema för kvällen skulle vara tropiskt jultema och ville även att showen skulle gå i detta tema. Temat var riktigt lyckat då personalen kunde välja själva hur mycket de ville gå in för det, självklart var några mer utklädda än andra.

För dem var det viktigt att det hände någonting under hela kvällen och att festen verkligen kändes NASDAQ. För att uppfylla detta valde vi att ta in mycket partyprodukter i Nasdaqs färger, skumstavar och blå blinkande led-armaband med Nasdaqs logga. Vid entrén fick även alla anställda en drinkbiljett som de kunde använda till att hämta ut en speciell Nasdaq-drink, självklart var även denna blå.

Festen började i lugnt tempo med en uppdukad mingelbuffé, stämningen trappades sedan upp progressivt under kvällen med olika uppträdanden innan minglet sakta övergick till fest.

Resultat

Nasdaqs julfest blev någonting utöver det vanliga då festen var helt skräddarsydd för dem. En oerhört händelserik kväll där bland annat både dansare och saxofonister fick ta plats på scen för att underhålla gästerna.

Många kom fram till Madeleine under kvällen och sa att det var den roligaste julfesten på flera år och vi fick bara höra positiva kommentarer efteråt. Helt enkelt en riktigt lyckad och minnesvärd kväll för Nasdaqs anställda.

Ansvarig projektledare

Madeleine Forsman
madeleine@mementoevent.se

08-667 40 00
070-766 51 47

Referens slutkund

David Augustsson, Nasdaq