JULFEST

JULFEST

Nasdaq var ute efter en helhetsupplevelse där de under julen ville kombinera mingelbuffé, underhållning och dans med ett tropiskt jultema för sina 500 medarbetare. Nasdaqs festgrupp kontaktade oss främst för underhållningskonceptet, då de läst om våra tidigare evenemang.

Underhållningskonceptet ”Upptrappande partymiddag” kombinerades med en riktigt pampig lokal för bästa effekt, Berns Salonger. Berns är en kombinerad restaurang, nattklubb, hotell och nöjesscen vid Berzelii Park i centrala Stockholm. Den skräddarsydda showen som vi planerade med hjälp av Nasdaqs önskemål skulle även en gå i tropiskt jultema, så hela kvällen höll en röd tråd. Temat var riktigt lyckat då personalen kunde välja själva hur mycket de ville gå in för det, självklart var några mer utklädda än andra.

Det absolut viktigaste var att det hände någonting under hela kvällen och att festen verkligen kändes NASDAQ. För att uppfylla detta valde vi att ta in mycket partyprodukter i Nasdaqs färger, skumstavar och blå blinkande led-armaband med Nasdaqs logga. Vid entrén fick även alla anställda en drinkbiljett som de kunde använda till att hämta ut en speciell Nasdaq-drink, självklart var även denna blå.

Festen började i lugnt tempo med en uppdukad mingelbuffé, stämningen trappades sedan upp progressivt under kvällen med olika uppträdanden innan minglet sakta övergick till fest. Många kommentarer om att detta var den roligaste julfesten på flera år,  helt klart en riktigt lyckad och minnesvärd kväll för Nasdaqs anställda.

Vill du veta mer?

Sandra Molnár
sandra@mementoevent.se
070-7665126

Hör gärna av dig om du har några frågor

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på