KONFERENSRESA

KONFERENSRESA

Äntligen var det vår tur att uppleva fantastiska Åre på sommaren tillsammans med 50 medarbetare från Tradera! När resmålet väl var bestämt var vårt uppdrag att sy ihop denna 2-dagars konferens.

Samtliga anställda på företaget skulle få chansen att följa med och eftersom Tradera endast hade ett dygn i Åre valde vi att boka nattåget upp. Nattåget anländer i Åre strax efter 8.00 vilket gjorde att de maximerade sin vistelse i denna charmiga by!

Copperhill Mountain Lodge och Åre hade allt vi sökte och detta magiska dygn spenderades här. Konferens, naturupplevelser, spa, en maffig festlokal och aktiviteter som passar alla! Kajak, fiske, vandring eller MTB Downhill… Vad passar dig bäst?

Sandra tog med sig vandringsgruppen på en svettig men helt magisk vandring upp på fjället. I 25 graders värme behövdes en del fotostopp och mängder med vatten för att lyckas ta sig upp! Jennie och resten av MTB Downhill-gänget hade även dem en lyckad eftermiddag laddat med en fartfylld utmaning. Med totalt 50 km cykelled är Åre Bike Park störst i Skandinavien och har därför något att erbjuda för alla nivåer, även för oss som aldrig testat tidigare.

Kvällen spenderades med LA Sonic i Coppermine. LA Sonic var helt klart de som drog igång festen den här kvällen och deras tre upptrappande set var riktigt bra och stämningen var på topp!

Ett sista konferenspass hanns även med dag 2 innan vi rundade av vår lyckade vistelse med en härlig teambuilding aktivitet i form av katapultbygge. Var man än gick var utsikten helt fantastisk, om du inte besökt Åre på sommaren än så kan vi garantera att det är väl värt ett besök!

Vill du veta mer?

Ansvarig projektledare:
Sandra Molnár
sandra@mementoevent.se
+46 70 766 51 26

Hör gärna av dig om du har några frågor

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på