KONFERENS

KONFERENS

Äntligen var det vår tur att uppleva fantastiska Åre på sommaren tillsammans med 50 medarbetare från Tradera! När resmålet väl var bestämt var vårt uppdrag att sy ihop denna 2-dagars konferens.

Samtliga anställda på företaget skulle få chansen att följa med och eftersom Tradera endast hade ett dygn i Åre valde de att åka nattåget upp. Nattåget anländer i Åre strax efter 8.00 vilket gjorde att de maximerade sin vistelse i denna charmiga by! Efter att tågbiljetterna var bokade skulle vi hitta ett optimalt hotell för denna grupp som rymde 50 personer, erbjöd konferenslokal och även en passande lokal för en pampig middag och fest! Vad passade då inte bättre än Copperhill Mountain Lodge?

Väl på plats i Åre åkte våra projektledare Sandra och Jennie ner en dag tidigare, kvällen gick åt att gå visning på Copperhill Mountain Lodge och se till så att allt var klart inför torsdagsmorgonen när Tradera skulle anlända. Direkt på morgonen var det frukostfrallor, förmiddagskonferens och lunch som stod på schemat innan det var dags för den valfria aktiviteten. Redan några veckor tidigare fick var och en nämligen välja hur de skulle spendera sin torsdagseftermiddag. Kajak, fiske, vandring eller MTB Downhill?

Sandra tog med sig vandringsgruppen på en svettig men helt magisk vandring upp på fjället. I 25 graders värme behövdes en del fotostopp och mängder med vatten för att lyckas ta sig upp! Jennie och resten av MTB Downhill-gänget hade även dem en lyckad eftermiddag laddat med en fartfylld utmaning. Med totalt 50 km cykelled är Åre Bike Park störst i Skandinavien och har därför något att erbjuda för alla nivåer, även för oss som aldrig testat tidigare.

Eftersom Copperhill erbjuder ett fantastiskt spa var det lite välbehövlig vila på schemat innan mingel, middag och fest med LA Sonic i Coppermine. SUCCÉ! LA Sonic var helt klart de som drog igång festen den här kvällen och deras tre upptrappande set var riktigt bra och stämningen var på topp!

Sista dagen spenderades i konferenssalen innan en härlig teambuilding aktivitet i form av katapultbygge fick runda av en lyckad vistelse i Åre. Var man än gick var utsikten helt fantastisk, om du inte besökt Åre på sommaren än så kan vi garantera att det är väl värt ett besök!

Vill du veta mer?

Ansvarig projektledare:
Sandra Molnár
sandra@mementoevent.se
+46 70 766 51 26

Hör gärna av dig om du har några frågor

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på