KONFERENS

KONFERENS

Frentab är ett bygg- och entreprenadbolag med stort fokus på Värmdö och Nacka med omnejd. Företaget ser alltid till sina medarbetares bästa och är duktiga på att ro om de och hitta på roliga och givande event.
Vi blev kontaktade som en av flera byråer för att inkomma med pitch för en två dagars konferens med tillhörande Oktoberfest. Vi började kreera och kom ganska snabbt fram till att Djurönäset skulle kunna vara en ”perfect match” med dess lokala läge och närhet till vatten, antalet enkelrum som finns att tillgå, dess många konferenssalar, Folkparken med dess dansbana och framförallt det stora tältet som skulle kunna inhysa en perfekt Oktoberfest. 
När vi väl fick uppdraget så började sakteligen innehållsarbetet och upplägget arbetas fram.
 Parallellt tog vi fram en helt skräddarsydd hemsida som följde Frentabs tonalitet, typsnitt och färgkoder. Där presenterade vi sakteligen program och man hade även möjlighet att anmäla sig och fylla i flera flerstegsalternativ avseende allergi, aktivitetsval, om övernattning önskades mm.

Dagen började tidigt på morgonen med PCR-testning av samtliga deltagare och följdes sedan upp av två konferenspass med pauser emellan. Därefter var det dags för olika aktiviteter. På schemat stod lådsbilsbygge, ölprovning, champagneprovning och chokladprovning. Frentab ville dessutom ha stort fokus på kvällen vilket gjorde att vi tidigt i processen kopplade in ett stort dekorteam som lade grunden till hela tältet nere i Folkparken, en maffig ljusrigg och liveband i form av Smalare än Thord. 
Det blev en dundersuccé där dagen uppmätte 4.6 av 5 i betyg och kvällen så högt som 4.7 av 5 i medarbetarenkäten som gjordes efteråt.

Kortfakta:

100 pers
Övernattning
55 nerlagda projekttimmar
12 inblandade leverantörer
Totalt ca 30 pers engagerade i riggning, montering, servering och projektledning för att ro eventet i hamn
4 aktiviteter parallellt; lådbilsbygge, chokladprovning, ölprovning och vinprovning
Stort fokus på dekor och draperingar, framförallt i taket
Träbänkar, långbord och inhyrda sejdlar
Ljud/ljus rigg utöver det vanliga
Liveband i Smalare än Thord
Dj och uppbyggd nattklubb efter tältet
Festivalkarta över området
Medarbetarenkät efteråt
Aftermovie

Vill du veta mer?

Ansvarig projektledare:
Jesper Owe
jesper@mementoevent.se
073-692 93 30

Hör gärna av dig om du har några frågor

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på