JUBILEUMSRESA 10 ÅR

JUBILEUMSRESA 10 ÅR

QuickSpin är en svensk spelstudio som år 2021 fyllde 10 år och detta ska såklart firas! Tyvärr blev firandet lite försenat pga. Corona, men hösten 2022 var det äntligen dags att komma iväg tillsammans. För första gången sedan Corona bröt ut i februari 2020 så skulle alla kontoren mötas på en och samma plats.

Vårt uppdrag blev först och främst att hitta ett litet och charmigt resmål med mycket historia, men med en stor flygplats där de kunde flyga in sin personal från Stockholm (Sverige), Saint Julian’s (Malta), Kiev (Ukraina), Krakow (Polen), East Midlands (England), Tallin (Estland), Las Palmas (Spanien), Köpenhamn (Danmark), Berlin (Tyskland) och Sofia (Bulgarien). Vackra Sitges som ligger 25 minuter från Barcelona blev det självklara valet för att uppfylla alla önskemål!

Vi fick även i uppgift att fylla 4 dagar i Sitges med givande möten, aktiviteter och en storslagen jubileumsmiddag. Vi tog verkligen vara på att Sitges med sin omgivning bjuder in till aktiviteter på både berg, land och hav. Quickspins anställda samlades på en magisk katamaran där de tillsammans fick segla längs kusten och njuta av mat, dryck och en fantastisk miljö. De fick tävla mot och med varandra på go cart banan och sist men inte minst så utforskade de stadens historia och dess fantastiska mat genom en genuin tapastur med guide.

Jubileumskvällen spenderades på Codorniu, en fantastisk plats ungefär 40 min från Sitges. Eftersom detta är världens största producent som gör mousserande vin så började självklart kvällen med en guidad tur som avslutades med cavaprovning. Dags att sätta sig till bords utomhus under vackra segeltak. Inspelade videos som summerade deras 10 år tillsammans kombinerades med tal på plats och en fantastisk 4 rätters middag med noga utvalda viner. Kvällen avslutades som önskat på en abonnerad nattklubb inne i Sitges Stad.

Vill du veta mer?

Ansvarig projektledare:
Sandra Molnár
sandra@mementoevent.se
070-7665126

Hör gärna av dig om du har några frågor

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på