REBRANDING

REBRANDING

”Tack för allt, ni gjorde ett fantastiskt jobb & vilken jäkla service! Vet inte mer vad jag kan säga mer än att alla kände sig väldigt omhändertagna, allting rullade på som smort & ert bemötande & er service var i toppklass!!!! Det var så kul att jobba med er.”

Jasna, Polarium

För 5 år sedan grundades Incell och nu var det äntligen dags att fira detta jubileum i kombination med en rebranding och ett helt nytt namn, nämligen Polarium!

Med önskemål om en 2 dagars konferens i en inspirerande miljö max en timme från Stockholm City så landade vi på den helt nya anläggningen ELLERY BEACH HOUSE som är beläget på Lidingö. Vårt uppdrag var att skapa innehåll för en två dagars konferens där de skulle presentera företaget, nya avdelningar och företagets struktur för att sedan övergå till deras rebranding där en helt ny företagsprofil skulle presenteras. Efter en stämningshöjande och avslutande film där de avslöjande sitt nya namn så var det dags att ladda upp inför kvällen!

Samtidigt som deltagarna sysselsatte sig med både padel och spa så inledde vi en stor förvandling av lokalen som bytte skepnad till sann 20-tals anda, då temat på kvällens jubileumsfest var Gatsby. En pimpad lokal, ett magiskt 12-manna band och utklädda medarbetare som hade fått en goodie bag med passande accessoarer skapade tillsammans en härlig 20-tals feeling!

Vill du veta mer?

Ansvarig projektledare:
Sandra Molnár
sandra@mementoevent.se
070-7665126

Hör gärna av dig om du har några frågor

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på