INCENTIVERESA

INCENTIVERESA

Vår projektledare Sandra har följt med Maria Nila till både London och Amsterdam tidigare år, denna gång var de sugna på att testa något annorlunda. De har alltid en klar bild redan innan vilket resmål som är aktuellt och så var det även i år. Så snart planet landade på Arlanda efter en två timmars flygresa hem från Amsterdam sa dem, ”Nu siktar vi mot Island!”

Maria Nila och Sandra fick två intensiva dygn tillsammans på Island där de ville hinna se så mycket som möjligt av det vackra landskapet. För att effektivisera vistelsen så blev det ett stopp vid blå lagunen så snart de landat, ett måste när du åker till Island! Utomhusbadet håller temperaturer runt 38 grader året runt och mineralerna som finns i vattnet ska tydligen få dig att slappna av och undvika stress, helt klart en perfekt start på resan.

Bussen med samtliga 50 anställda fortsatte mot hotellet där det var dags att installera sig innan nästa äventyr. Sales Award på en genuin Isländsk restaurang stod på schemat och en hel del priser delades ut till de anställda.

Följande dag stod konferens följt av valfri aktivitet på schemat. Maria Nilas medarbetare fick välja själva om de ville åka på valsafari eller rida islandshästar. Sandra som var med på turridning med islandshästar beskrev upplevelsen som MAGISK! Fredagen spenderades på flygplanet hem till Sverige och två lyckade dagar på Island var över för den här gången!

Vi kan åter igen sammanfatta en riktigt lyckad resa tillsammans med Maria Nila. Redan nu är planeringen påbörjad inför både julfest och kommande resa som kommer att göras tillsammans med oss! En ledtråd till var nästa resa går om de får lika fina resultat nästa år är … Gulaschsoppa!

Vill du veta mer?

Sandra Molnár
sandra@mementoevent.se
070-7665126

Hör gärna av dig om du har några frågor

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på