SALES AWARD

SALES AWARD

Newsec kontaktade oss då deras årliga resa ställdes in på grund av pandemin och de var tvungna att ställa om! Vårt uppdrag var att skapa innehåll till en digital awards där samtliga 300 medarbetare i Norden skulle samlas för att presentera årets medarbetare och årets prestation.

Ett skräddarsytt evenemang med hög interaktion med deltagarna var det allra viktigaste för dem. För att lyckas skapa detta kombinerade vi en prisutdelning med en rolig och interaktiv quiz. Konceptet ”Rumble of the regions” sattes där alla länder tävlade mot varandra.

En fullspäckad sändning i högt tempo var lösningen till att få alla deltagare från hemmakontoren att hålla intresset vid liv! Utöver tävlingsmomenten innehöll sändningen även nomineringsvideos, intervjuer med deltagare runt om i hela Norden, förinspelat material samt VD och styrelse som höjde underhållningsvärdet på hela sändningen.

Detta är ett perfekt koncept för er som vill kombinera den årliga prisutdelningen med en interaktiv och givande tävling. På så sätt har alla chansen att vinna!

Vill du veta mer?

Ansvarig projektledare:
Sandra Molnár
sandra@mementoevent.se
070-7665126

Hör gärna av dig om du har några frågor

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på