Kick off – Bjurfors Goes Steamy

”Tack för allt, ni är värda alla blommor i världen.”

Gina Arveklev, Bjurfors

Uppdrag

Bjurfors är ett mäklarföretag som kontaktade oss efter sommaren och berättade att de planerande för en kickoff kombinerat med Awards i början av nästa år.

Då de kontaktade Sandra i ett tidigt skede i planeringen fick hon hjälpa till med helhetskonceptet som innebar allt från att hitta en passande lokal till att sätta hela schemat för de två dagarna som skulle spenderas tillsammans.

Drygt 100 personer från hela Sverige skulle bjudas in till denna tillställning. Det var därför viktigt att anläggningen var belägen i närheten av Stockholm. Då Bjurfors är en mäklarfirma med anställda som har ett öga för detaljer var det viktigt att anläggningen skulle vara både inspirerande och modern.

Vi fick även höra att det är ett glatt gäng som gillar när det händer mycket vilket gjorde så att de fastnade för vårt populära middagskoncept med en upptrappande partymiddag!

Utformning

Så snart det hyfsat nybyggda och hyllade hotellet Steam Hotel kom på tal så var det spikat, det var absolut här som årets kick off skulle äga rum!

18 våningar, 227 rum, 800 kvm stort spa, rooftop restaurang, konferensrum med plats för upp till 550 gäster, barer och utomhusterrass med pool. Helt klart ett stämningsfullt hotell där man känner att varenda liten detalj är noga genomtänkt för att få till denna perfekta vibe.

Evenemanget börjande en tidig morgon vid centralen där vi hämtade upp delar av gänget för att sedan åka mot Västerås och Steam Hotel med buss. Väl framme väntade mingel och förmiddagsfika för hela gänget. Uppstart med en intern föreläsning övergick till att den fantastiska komikern Jan Bylund tog över och gjorde succé. Under en dryg timme fick han sin publik att både skratta och tänka efter lite extra inom temat ”Att sälja på ett nytt sätt”.

Lunch i en abonnerad del av restaurangen följdes av en Work Shop i mindre grupper, eftermiddagsfika, utdelning av nycklar till hotellrummen och AW. Kvällen kom och det var det dags för dagens höjdpunkt, middag, prisutdelning och AWARDS! Två projektledare från oss tillsammans med tekniker och personal från Steam förvandlade lokalen från en konferenslokal i biosittning till en magisk dukning och set-up med både LED-bollar på borden, lysrör i taket, mängder med ballonger och en självklar prispall för vinnarna som skulle presenteras senare! Efter förmingel utanför fick gästerna göra entré till ett stämningshöjande saxofonistnummer medan de letade upp sina platser.

Middagen serverades medan Jan Bylund tog plats på scen. Då han deltagit under hela dagen hade han även en självklar plats som konferencier under hela middagen. Med förinspelade nomineringsfilmer gick det smidigt vid prisutdelningen som Bjurfors VD och Jan Bylund hjälptes åt med. Stämningshöjande musik, priser och konfetti fick pristagarna att känna sig uppskattade. När alla priser delats ut trappades stämningen progressivt upp när middagen sakta övergick till fest. Borden togs bort och lokalen halverades för att få till ett riktigt bra dansgolv!

Efter en god natts sömn och frukostbuffé rullade bussarna tillbaka till Stockholm City!

Resultat

Bjurfors kickoff och Awards blev något utöver det vanliga då hela arrangemanget kändes skräddarsytt för dem. Passande lokaler som under hela evenemanget andades Bjurfors med hjälp av ballonger, partyprodukter i Bjurfors färger, dekor och fotoväggar.

Alla deltagare verkade åka från Västerås med en härlig känsla i kroppen och vi fick bara positiv respons under vår vistelse.

Ansvarig projektledare

Sandra Molnár
sandra@mementoevent.se

08-6674000
070-7665126

Referens slutkund

Gina Arveklev