TEMAFEST

TEMAFEST

Atlas Copco som är ett svenskt industriföretag med huvudkontor i Nacka kontaktade oss då de ville ha förslag på större lokaler för julfest i Stockholms city. De hade bestämt sig för att samla alla enheter för första gången på flera år vilket gjorde att de behövde en festlokal som rymde ungefär 400 personer.

Med tanke på att den centrala placeringen av lokalen var oerhört viktig så passade Bankettsalen på Clarion Sign allra bäst för deras behov. Den stora banketten som rymmer upp till 500 personer har nära sju meter till tak och 600 kvadratmeter golvyta. Lokalen är oerhört flexibel och anpassningsbar lokal vilket passade Atlas Copco perfekt.

Internt bestämde Atlas Copco att det skulle bli en temafest för att skapa en extra buzz, ”Christmas in the Wild west”! Eftersom att gästerna själva inte hade några krav på att klä ut sig var det viktigt att lokalen verkligen skulle kännas Wild West så det slutade med extra ALLT! Förutom dekor, mingelfotograf och DJ, ljud och ljus så fanns det mängder med roliga inslag under kvällen. Under minglet dök plötsligt ett passande marachiband upp för att komma i rätt stämning inför den stora festen och efter fördrinken var det dags för John Houdi att gå på scen. John som är en av nordens främsta och mest rutinerade eventunderhållare var alltså den konferencier som höll låda under hela kvällen. När det var dags för dans gick livebandet Smalare än Thord upp på scen. I övrigt fanns det en hel del enklare aktiviteter uppställda som gästerna kunde utföra när de ville under kvällen. Några av dessa var en fotovägg med mingelfotograf, pilkastning, den mekaniska tjuren och en fotoautomat med unikt westerntryck.

Festen på Clarion Sign resulterade i en fantastisk kväll där vi lyckades skapa en känsla från ingenting. Lokalen i sig var i stort sett ett skal som med hjälp av dekor blev ett fantastiskt häftigt partypalats i temat Christmas in the Wild West!

Vill du veta mer?

Sandra Molnár
sandra@mementoevent.se
070-7665126

Hör gärna av dig om du har några frågor

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på