Awards – Benefit with Benify

Uppdrag

Benify som är ett svenskt IT-företag kontaktade oss innan sommaren då de ville ha hjälp att hitta en större festlokal där de önskade någon form av prisutdelning kombinerat med julfest.

Utformning

Med tanke på att storleken på lokalen och kvalité på teknik var oerhört viktigt för Benify så passade Colosseum allra bäst för deras behov. Festlokalen som är belägen under Tele2Arena rymmer upp till 700 sittande gäster och är en oerhört flexibel och anpassningsbar lokal vilket passade Benify perfekt.

Efter att vi spikat lokalen var det dags att ta tag i resten av planeringen. Vi landade ganska snart i ett koncept som kändes helt rätt. Detta var And the Award goes to… Ett koncept för att hylla sina duktiga medarbetare som kombineras med en storslagen fest.

Kvällen började med mingel och fördrink innan det är dags för alla anställda att sätta sig till bords. Middagen serverades medan deras konferencier för kvällen tog plats på scen.

Då nomineringstalen redan är inspelade gick det snabbt och smidigt vid prisutdelningen. När detta var klart trappades stämning progressivt upp när middagen sakta övergick till fest. Benify blev underhållna på olika sätt när de minst anade det med allt ifrån artistiska dansare till festliga partyprodukter.

Resultat

Benifys julfest blev någonting utöver det vanliga då kvällen var skräddarsydd för dem med inspelade nomineringstal och partyprodukter i Benifys färger. De anställda på Benify var riktigt nöjda och majoriteten stannade kvar och dansade till sent på kvällen.