JUBILEUM

JUBILEUM

”Tack för allt, verkligen en superlyckad kväll!”/ Karolina, Handelshögskolan

”Just hemkommen och vad bra allt blev! Alla jag talade med var supernöjda och god mat och vilken bra personal du hittat Stefan!” / Helena, Handelshögskolan

Handelshögskolan i Stockholm kontaktade oss då de hade ett evenemang på gång som inkluderade alla medarbetare, partners, utvalda alumner och Advisory Board.

Vårt uppdrag var att sy ihop ett 110 års jubileum kombinerat med rektorns 50 års dag. Tanken var att dessa två festligheter skulle slås ihop till ett stort firande innan sommaren. Den röda tråden genom hela evenemanget skulle vara FUN & FAIR där god mat och lättsamma aktiviteter skulle finnas tillgängligt i en avslappnad miljö.

Med dessa önskemål i bakhuvudet landade vi i konceptet ”HHS FUN FAIR” där inbjudan skickades ut till 700 personer. Vi skapade ett nöjesfält i deras lokaler i Stockholm där både ballonger i mängder och ”åkband” var ett måste! Dessutom fanns passande aktiviteter som fotobås, tatueringsstudio, konstvandring, konstmålning, popcornmaskin, ”Candyshop” och lyckohjul på plats. I direkt anslutning till aktiviteterna serverades dessutom både ”street food” från food trucks och läskande sommardrycker från barerna. För att skapa en ännu härligare stämning underhölls gästerna av en pianist som spelade passande låtar från flygeln under hela evenemanget.

Vill du veta mer?

Ansvarig projektledare:
Stefan Björklund
stefan@mementoevent.se
073-5009871

Hör gärna av dig om du har några frågor

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på