Bockholmen Orangeri – Den perfekta platsen för årets företagsarrangemang?

Bockholmen Orangeri är en fantastisk plats för arrangemang för såväl företag som privatpersoner. Precis intill vattenbrynet på Bockholmen hittar ni detta fantastiska orangeri som rymmer upp till 30 personer, under sommaren kan ni dessutom nyttja det stora träddäcket som finns i anslutning, dock kan denna yta komma att delas med andra sällskap.

Att boka ett helt eget orangeri i Stockholm måste vara den ultimata lokalen för sommarfesten, här endast tio minuter från city. Ni slipper pressen över att det måste vara strålande sol och uppehåll som troligtvis skulle ligga över er om ni bokade bord på en uteservering utan tak, men samtidigt så får ni känslan av att ni sitter ute och nära naturen.

Orangeriet tillhör Bockholmen Hav och Restaurang, en vacker gul grosshandlarvilla som är belägen precis ovanför. Maten som serveras i orangeriet under vår, sommar och höst är tillagat i restaurangens kök och består av en 3 rätters meny som ni komponerar ihop själva. Maten kombineras sedan med ett vinpaket som anpassas efter maten som serveras. Till huvudrätt fr ni välja om ni vill äta fisk och skaldjur, grillat kött eller Bockholmens Surf n Turf. Vad föredrar ni?

En fantastisk nyhet är att ni nu även kan kombinera ert arrangemang i Orangeriet med de 4 boulebanorna som är belägna i restaurangens trädgård. Förutom boule finns det ett flertal roliga aktiviteter som går att utföra här. Populära alternativ är bland annat bastuflotte, Laserlerduveskytte ut i vattnet alternativt att ni tar er till eller från restaurangen med fartfyllda RIB-båtar.

Läs gärna mer och boka Bockholmen Orangeri för årets fest!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ert nästa företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på